17

Utleira 2 ble for tøffe for Vanvik 2

Vanviks rekruttlag i 6. divisjon møtte Utleira 2 til serieåpning i 2. påskedag. Et rutinert og fysisk Utleiralag ble litt for sterke for våre gutter og vant til slutt 5-3. Vertene fra Utleira fikk slått mye langt i 1. omgang og tok ledelsen ved straffespark. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

I 2. omgang gikk Vanvik 2 høyere ut og presset hjemmelaget fra å slå de lange ballene. Dette åpnet også mer for kontringer og kampen bølget frem og tilbake med gode sjanser til begge lag. Petter Breili stod godt i Vanvikmålet og hadde flere gode redninger i starten av 2. omgang. Vanvik utlignet tidlig til 1-1 ved Torbjørn Bjørnsvik, etter et godt gjennomspill av den rutinerte ringreven Ronald Gangstøe. Kort tid etter fikk Vanvik frispark like utenfor 16-meteren og en enda mer rutinert ringrev, Geir Johnny Rolitrø banket inn 1-2 med venstreslegga. Vertene slo imidlertid raskt tilbake og snudde kampen til 5-2. Vanvik hadde flere brukbare sjanser i samme periode, men åpnet også mye rom bakover. Mot slutten av kampen fikk skytterkongen Marius Høston ladet kanonen, og Marius som er kjent for sine Youtubemål banket ballen i krysset fra drøye 30 meter. Bedre innsats og trøkk i 2. omgang fra våre gutter, men det spilles på for små marginer bakover og slurves for mye i pasningsspillet i dagens kamp. En ny mulighet venter om en uke, da Vanvik 2 tar i mot Bratsberg til kamp på Stadsbygd kunstgress.