26

Referat Åfjord – Vanvik

Fredag 22. september tok Vanvik turen til Åfjord for å spille nabooppgjør i 5. divisjon. Åfjord og Vanvik har hatt noen tøffe kamper over de siste årene, så Vanvik visste at dette ikke kom til å bli en lett kamp. Med flomlys, lett duskregn og en mørk kveldshimmel så var det duket for ordentlig Champions League stemning.

Kampen starter relativt rolig uten de helt store sjansene innledningsvis. Utover i omgangen tar Vanvik mer og mer kontroll over kampen. Vanvik kommer ofte til halvsjanser og kommer seg rundt på kant, men det mangler litt presisjon for å skape de riktig store sjansene. Vanvik fortsetter å slurve med sjansene og da skjer det som bare må skje.. Åfjord tar ledelsen etter at Vanvik taper duell i eget felt når Åfjord slår frispark inn i feltet. Vanvik gir ikke opp å fortsetter å presse på for en utrligning. Etter 30 minutters spill så tar Vanvik´s nummer 7 saken i egne hender og utligner til 1-1. Det skjer mye klabb og babb i feltet etter at Vanvik har slått en corner, så tar Eirik Sylthe å kriger til seg ballen og hælsparker vakkert inn 1-1.

Lagene går til pause på stillingen 1-1. Vanvik har stor tro på muligheten for å ta med seg 3 poeng og bestemmer seg for å fortsette å styre kampen i 2. omgang.

Begynnelsen i 2. omgang så henger Åfjord med og lagene er jevne. Vanvik gjør som i første omgang og tar mer og mer over kampen. Dessverre så fortsetter også Vanvik med å brenne sjanser i 2. omgang. Vanvik presser og presser, men makter ikke å få ballen i mål. Da skjer det som bare må skje, Åfjord scorer 2-1 på et hjørnespark. Vanvik presser på mot slutten for å få en utligning, men det vil seg ikke. Åfjord vinner kampen 2-1.

Et utrolig surt tap for Vanvik som tross for resultatet, spilte en god kamp. Vi får håpe våre gutter skjerper avslutningsferdighetene til neste hjemmekamp som er 1. Oktober klokken 14:00 på Skavelmyra mot Bjørgan. Håper flest mulig tar turen for å heie fram våre gutter til tre poeng.