januar

Påmeldte lag til Vanvikan Indoor 3.-4. mars

Helgen 3.-4. mars er det klart for en ny runde med Vanvikan Indoor. Denne gangen er det klassene G14, G16, J13, J14, J15 og J17 som skal i aksjon. Guttene starter og spiller ferdig sine turneringer lørdag 3.mars, før jentene avslutter helgen med sine turneringer søndag 4.mars. Disse lagene har allerede meldt sin ankomst i de respektive klassene:

Orkanger med seier i Vanvikan Indoor

Søndag 21. januar arrangerte Vanvikan Indoor for første gang en egen cup for damer. Det var sju lag totalt, som spilte et seriesystem der alle spilte mot alle én gang. Etter at poengene var telt opp, var det Orkanger som stakk av med seieren. Toppscoreren ble Emilie Bakken fra Ranheim med 7 mål.

Vi gratulerer Orkanger med seieren og takke alle lag for deltagelsen!

RESULTATER VANVIKAN INDOOR 2018

Byåsen dominerte i Vanvikan Indoor

Lørdag 20. januar ble Vanvikan Indoor for klassen herrer senior arrangert i Vanvikanhallen. Byåsen Toppfotball stilte med 2 lag fra sin rekruttavdeling, og de rødkledde fra Trondheim vest sikret seg like godt begge finaleplassene i årets turnering. Både Byåsen 1 og Byåsen 2 gikk ubeseiret gjennom gruppespill og semifinaler, og i finalen måtte det straffesparkkonkurranse til for å skille lagene. I straffesparkkonkurranse trakk Byåsen 1 det lengste strået og kunne feire seieren i årets turnering.

Vertene Vanvik stilte med 3 lag i årets turnering og Vanvik 1 var sammen med Flatås de nærmeste til å utfordre Byåsen, men begge lag måtte gi tapt i semifinalene.

Vi gratulerer Byåsen med seieren og takke alle lag for deltagelsen!

Vanvikan Indoor – Kampoppsett Herrer og Damer

Til helgen arrangeres Vanvikan Indoor for senior herrer og damer. Først ut er herreklassen som spilles lørdag (20. januar). 10 lag er påmeldt fordelt på 2 grupper a 5 lag i det innledende gruppespillet. De to beste lagene fra hver gruppe går videre til semifinalespill. Finalen spilles etter planen klokken 17.00

Søndag har vi den stor gleden av å arrangere Vanvikan Indoor for senior damer for første gang. Vi har i år 7 påmeldte lag og turneringen gjennomføres derfor som et rent seriespill med 6 kamper på hvert lag.

Vi benytter anledningen til å takke alle lag for påmeldingen, og gleder oss til en flott fotballhelg i Vanvikanhallen!