Vanvik Senior – Treningsleir

Treningsleir

Vanviks herrelag har de siste årene reist på treningsleir i forkant av sesongen og dette er nå vedtatt som en årlig tradisjon i klubben. Treningsleiren gjennomføres i vinterferieuken og kostnadene dekkes av spillergruppen selv. Noe dugnadsarbeid samt vennecupene som seniorlaget arrangerer i Vanvikanhallen er med på å redusere kostnadene. 

Treningsleiren gir en unik mulighet til å få trent mer sammenhengende og detaljert enn normalt, med opp mot to økter hver dag. I løpet av treningsleierene har vi også fått målt krefter mot god internasjonal motstand fra Tyskland, Tunisia, Georgia og Sveits, i tillegg til flere norske motstandere vi ikke møter til daglig.

Det sosiale utbyttet av turen er også svært viktig og vi har fokus på å få til mange sosiale og morsomme aktiviteter under treningsleirene. Treningsleirene er med på å samle spillergruppen, og er utvilsomt en svært avgjørende faktor for det fantastiske miljøet vi har i seniortroppen.

For å delta på treningsleir i regi av Vanvik IL må man være registrert som spiller i klubben samt forplikte seg til å spille i klubbens stolte uniform påfølgende sesong. 

Til høyre kan dere se en oversikt over våre reisemål de siste årene, med en oppsummering av hver enkelt tur. Neste års (2018) treningsleir er allerede under planlegging, og målet denne gang er en helt spesiell og litt annerledes treningsleir til et nytt reisemål i Spania. Mer informasjon om treningsleiren 2018 kommer senere.

Tidligere turer

2012 – TYRKIA, KREMLIN PALACE

2013 – TUNISIA, EL MOURADI PALM MARINA

2014 – TYRKIA, LIMAC ARCADIA

2015 – TYRKIA, MIRACLE RESORT

2017 – SPANIA, ALBIR GARDEN RESORT