Årets første seier for Vanvik 2
Posted in Nyheter

Torsdag 23. Mai var det endelig duket for kamp igjen på Skavelmyra for Vanviks 2. lag som skulle ta i mot Sverresborg 2. En spent og motivert gjeng var virkelig klar for å gå i krigen og sikre seg sesongens første trepoenger.

Vanvik startet omgangen meget solid med flere store sjanser og godt angrepsspill. Ikke før i 35. minutt får Vanvikan sin første scoring. Aleksander Waterloo felles innenfor 16-meteren og Frode Saghaug setter ballen kontrollert midt i mål. Vanvikan går dermed til pause med 1-0.

2.Omgang starter bra for hjemmelaget og Eirik Sylthe setter ballen i mål og sender Vanvik opp i 2-0 etter kun to minutter (assist: Rainer Storheil). Vanvikan forsetter å skape store sjanser videre i omgangen, mens bortelaget ikke har noe spesielt å komme med. Etter 64 minutt kliner Daniel Raudberget til og ballen limes i lengste kryss (assist: Aleksander Waterloo). En overtent Odd Karstein Solum slippes inn som spiss de siste 10 minuttene av kampen og får æren av å sette inn 4-0 til hjemmelaget (assist: Peder Fenstad). I det 88.minutt glipper det dessverre for Vanviks gutter og bortelaget reduserer til 4-1. Men det utgjør ikke det store og Vanvik vinner fortjent 4-1 og tar dermed sin første trepoenger!