Fasiliteter

Vanvikanhallen eies av Vanvik Idrettslag og stod ferdig 15. august 2012. Idrettshallen kan tilby et unikt mangfold av idrettsaktiviteter under ett og samme tak.

Hallen består av en fotballhall med 60×40 meter fotballbane med kunstgressdekke. Ved siden av fotballbanen ligger en løpebane på 60 meter i tartandekke.

På den andre enden av bygget ligger en flerbrukshall tilrettelagt for aktiviteter som handball, badminton, volleyball, basketball, tennis med mer. Ved siden av spilleflaten finnes også en 9 meter høy klatrevegg med flere ulike vanskelighetsnivåer.

Mellom hallene ligger 4 garderober, squashhall, trimrom med treningsutstyr og spinningfasiliteter og et sosialt rom med kjøkken, TV og internett. Fra det sosiale rommet kan man også gå ut på en takterasse og nyte den flotte utsikten over Vanvikan og Trondheim på motsatt side av Trondheimsfjorden.

Hallen er bygget ved Vanvik skole og er i gangavstand til skolebygg, samfunnshus, bensinstasjon, matbutikk, restaurant og hurtigbåtanløp til/fra Trondheim.

Fotball- og flerbrukshallene kan leies etter avtale av idrettslag, bedrifter og grupper. Tilgang til trimrom, squashhall, klatrevegg og løpebane kan kjøpes med ulike medlemskort eller dagskort i hallen.

For medlemmer er hallen tilgjengelig via egne nøkkelbrikker hele døgnet bortsett fra i perioden 08.30-17.00 da hallen leies av Vanvikan skole. Vanvikanhallen forebeholder seg retten til å begrense tilgangen til hallen ved spesielle arrangement og feriestegninger.

Velkommen til Vanvikanhallen!

Bildegalleri