Poengdeling for Vanvik mot «Challa»
Posted in FotballNyheter

Fredag 23.August var det klart for den fjortende runden i 4. divisjon avdeling 1. Charlottenlund var på besøk på skavelmyra, der vi skulle spille om tre viktige poeng i nedrykksstriden. Begge lag med sto med 13 poeng, men Challottenlund over Vanvik på tabellen med bedre målforskjell.

Vanvik starter kampen rotete og klarer ikke å få skikkelig flyt i spillet. Det blir mye jobbing hjemover og lite underholdning. Challottenlund får etablert spill og får inn et mål etter drøye 20 minutter spilt. Først da innser Vanvik at de må begynne å spille fotball. Vanvik øker trykket og presser Challottenlund lavt inn på egen 16 meter. Etter en del jobbing, innkast og cornere kommer endelig utligningen. Langt innkast fra venstre side som blir stusset nesten inn til 5 metern, Sylthe sklir, men atletisk som han er får han vridd seg rundt slik at det ser ut som ett vell planlagt brassespark tatt ut fra øverste hylle! Det står 1-1 på myra!

Vanvik fortsett der de slapp, og fortsetter pressingen høyt. Etter høyt press kommer det sjanser. Martin får ballen på 16 metern, som drar på seg både stopper og venstre back før han sender ballen til side og får lagt alt til rette for Aleksander som skyter på direkten, men keeperen til Chalottenlund er våken og får en lang hånd på ballen som kryper på utsiden av stolpen. Etter litt om og men blir Vanviks nummer 10 felt ørlitte billig mener gjengen fra byen. Martin stiller seg opp og drar frem et meget godt slått frispark inn mot bakerste stolpe, der kommer Stian Solstad skliende inn og får på en lang tå på ballen og dermed 2-1. Som også blir pauseresultatet.
Vanvik blir enig om å fortsette det høye presset etter pause, men da dommern blåser i gang kampen ser det ikke ut som Vanvik helt forsto at pausen var ferdig.

Etter bare par minutter ut i andre omgang kommer det et sleiv av et innlegg som underveis blir til et skudd og lander i nettet bak Vanviks siste skanse. Etter dette blir det mye kriging uten noe finspill. Begge lag kommer til en del sjanser og cornere som kunne blitt til scoringer, men siste finishen satt ikke. Kampen ender med 2-2, og vi blir stående igjen med ett poeng etter en ganske så jenvspilt kamp.

Neste kamp kommer mandag 2. september borte mot Nardo 2. Det blir nok en viktig kamp mot et lag som ligger under Vanvik på tabellen, men har de rustet opp laget til høsten for å holde seg i divisjonen mon tro? Følg kampen på twitter fra klokken 20.00.