Referat Ørland – Vanvik
Posted in Nyheter

Etter to seiere på rad for våre guttebasser tok vi turen til tredjeplasserte Ørland for et realt fosenoppgjør på Gryta kunstgress.

Førsteomgangen består i mange høye baller og masse dueller, ingen av lagene klarer å etablere noe nevneverdig spill. Etter 29 minutter blir Aleksander Waterloo spilt igjennom på åpent mål og blir taklet i siste sekund, et sekund for sent ifølge dommer Geir Arvid Moe som peker på straffemerket. Martin Fjeldvær går opp for å ta straffen men Ørlandkeeperen er med på notene å kaster seg i riktig hjørne. Lagene går til pause på stillingen 0-0.

Etter 55 minutter spill går hjemmelaget opp i ledelsen etter et frispark fra hjørnet av sekstenmeteren som svinges inn hvor vi taper hodeduellen og headingen styres inn i lengste hjørne. Ørland skapte flere halvfarligheter utover andreomgangen men maktet ikke få ballen flere ganger i mål. Siste halvdel av andreomgangen klarer vi å heve spillet og kommer til noen sjanser som med litt tur hadde blitt ekspedert i mål, men det lot vente på seg til et minutt før fulltid hvor vi får kriget til oss en ball på høyre kant hvor Torbjørn Bjørnsvik blir spilt fri som får lagt 45 grader inn i feltet til Martin som legger til rette og skyter i lengste hjørnet og 1-1. Flere mål ble det ikke tid til og våre gutter var nok mest fornøyd med resultatet etter hvert som kampen utviklet seg, men ufortjent var det ikke.

Neste kamp er nok et fosenoppgjør på Skavelmyra fredag 9.juni kl.2000 mot Åfjord. Vi håper på like mye folk og god stemning på tribunen som mot Rissa og hjelper til å opprettholde Fort Skavelmyra.