Referat Vanvik – Flatås
Posted in Nyheter

Onsdag 23.august var det klart for Vanviks tredje hjemmekamp på rad. De to foregående kampene endte med knepne tap mot Nidelv og Trond. Men alle gode ting viste seg å være tre, når Flatås gjestet Skavelmyra.

Vanvik tar kontrollen fra start, og forsøker å finne åpninger i Flatås forsvaret. Spillet flyter godt, og det ligger et Vanvik mål i luften. Når en halv time er spilt, får Vanvik hjørnespark. Aleksander Solheim legger ballen til rette og svinger den inn. Ballen skrur inn mot mål og Flatåsens sisteskanse klarer ikke å klarere ballen. Vanvik tar som i forrige kamp mot Trond ledelsen på Skavelmyra. Trykket mot gjestenes mål fortsetter de siste minuttene før pause, men Vanvik finner ikke nettmaskene.

Flatåsen starter andre omgang langt bedre, og legger press på Vanvik-forsvaret. De spiller seg til noen muligheter, hvor en av dem sniker seg rett utenfor stolpen. Etter dette skal det nok en gang handle om Vanvik.
Etter 50 minutter, spiller Martin Fjeldvær en bakromspasning til Robert Solstad. Flatåsens keeper er på halvdistanse, og med sine nye og blanke sko sender Robert ballen over keeper og i mål. Vanvik leder 2-0, og er sulten på mer. Når 70 minutter er spilt, byttes rollene fra 2-0 målet. Robert finner Martin i bakrommet, og den hjemvendte sønn gjør ingen feil alene mot keeper.Vanvik fortsetter å kontrollere kampen, og opptrer rutinert i sluttminuttene. Når Martin i tillegg finner Torbjørn Bjørnsvik på bakerste stolpe med et godt slått frispark i det 87.minutt, kan Vanvik juble for en 4-0 ledelse. Dette resultatet står kampen ut, og Vanvik tar en etterlengtet seier.

Neste kamp for de blåe og hvite er lokaloppgjøret mot Rissa på Langsand fredag 1.september. Vanvik går for nok en seier, og håper så mange som mulig tar turen for å støtte laget.