Referat Vanvik – Kolstad 2
Posted in Nyheter

(Foto: Alexander Killingberg, Fosna-folket)

Det var klart for vårsesongens siste kamp da Kolstad 2 gjestet Skavelmyra søndag 25. juni. Hjemmelaget var klare for å gi alt for å ta en etterlengtet tre-poenger før ferien.

Kampen starter med et aggressivt Vanvik-lag som ikke gir bortelaget mye tid og plass når de først får tak i ballen. Det produseres noen småfarligheter, men de store sjansene uteblir fra start. Litt senere kommer hjemmelaget framover og får corner. Corneren slås inn Martin som treffer Henrik på bakerste stolpe som får avsluttet, men ballen reddes på målstreken. Kolstad kommer bedre med utover i omgangen og får produsert noen sjanser, spesielt på dødball. Men stillingen 0-0 står seg til dommer Ingmund Ringseth blåser av første omgang.

Etter hvilen tar hjemmelaget over mer og mer, og kommer til flere store sjanser. Vi ser et Vanvik-lag som viser vinnervilje og gode kombinasjoner ute på banen. Det solide arbeidet som legges ned gjør at Kolstad ikke klarer å produsere noen farligheter, og bare et fåtall skudd på mål.

Etter 68 minutter så betaler arbeidet seg for vertene. Innbytter Daniel Raudberget kommer seg fri på kant og får slått ballen ut til Robert som på 16-meter kjører tunell på Kolstads kaptein før han plasserer ballen høyt og utagbart i mål, 1-0. Kampen fortsetter i samme stil etter scoringen og etter en gjenvinning på midtbanen får Henrik slått ballen gjennom til Eirik på venstresiden som sprinter fra Kolstads forsvar og setter ballen kaldt og rolig i mål fra skrå vinkel. Bare tre minutter etterpå så kommer Daniel igjen fri på kanten, han slår et perfekt «banan-innlegg» som lander på hodet til Frode som kan feire sitt første mål på hode siden en treningskamp mot Rissa i 1992. 3-0 til stor jubel fra hjemmepublikummet. Det må også nevnes at Frode etter målet måtte byttes ut med på grunn av innbytterpuls.

Kampen ender 3-0 og samtlige vanvik-spillere legger ned en god innsats i dag. Det oste av spillerglede og selvtillit utover i kampen og det lover godt for høstsesongen, da Fort Skavelmyra skal gjenreises. Av de seks første kampene på høsten er det hele fem hjemmekamper. Vi håper på større poengfangst og at enda flere tar turen til Skavelmyra når sesongen sparkes i gang igjen den 11. august klokken 20.00 når Nidelv kommer på besøk.