Referat: Vanvik – NTNUI 2
Posted in FotballNyheter

Det var duket for første hjemmekamp, og et skikkelig toppoppgjør mot NTNUI 2.
NTNUI 2 leder serien med seks seiere på seks kamper, mens Vanvik ligger like bak med fire seiere på fire kamper. Årets seriestart har vært over snittet bra, og gutta var skikkelig gira for å komme i gang bra på hjemmebane. Den gode seriestarten har det blitt snakkis på bygda, så det var skikkelig bra oppmøte av publikum. Det var vel kioskdamerne som svettet mest de første 15 minuttene.

Vanvik startet bra, og fikk i gang spillet tidlig. Det var ikke de store sjansene til å starte med, men de skulle komme etter hvert.Det sto 0-0 til pause og publikum hadde sett Vanvik spille bra og hadde stor tro på 3 poeng.

Etter snaue kvarteret av andre omgang får Vanvik frispark på gjestenes halvdel. Innlegget slåes perfekt bak forsvaret og innenfor stengene, der får en krigende Henrik Askheim hode på ballen så den fikk retningsforandring og dermed 1-0 til Vanvik.Vertene kommer til et par sjanser, men vår sisteskanse tar seg fint av de få som kom gjennom. Vanvik fortsetter å skape sjanser. Etter et par finter innenfor studentenes 16 meter blir Martin Fjeldvær felt, og straffe for Vanvik. Vår nummer 9 Robert Solstad fikk æren av å sette straffen sikkert i mål. 2-0.

Etter en god periode av Vanvik kommer NTNU seg litt inn i kampen igjen. Ute av intet så får de slått ett presist innlegg som går bak forsvaret vårt og rett på pannebrasken til deres spiss, som kontrollert plasserer ballen i nettet og det står 2-1.Det gir NTNU blod på tann og ikke lenge etter får de utlignet til 2-2. Våre gutter satte inn en sluttspurt, men det ble ikke flere mål.Kampen ender 2-2, og vi kan vel si at det var en grei gjennomføring, bortsett fra de siste ti minuttene hvor vi triller litt for lite ball.

Vi takker publikum for oppmøtet, så håper vi like mange kommer på neste hjemmekamp som er allerede på lørdag 26. mai klokken 14.00 mot Bjørgan.