Referat Vanvik – Rissa
Posted in Nyheter

Etter tre strake tap i årets sesong, var det duket for hjemmekamp og lokaloppgjør på Skavelmyra! Rissa var dagens motstander, og alle gutta var klar for blod, svette og 3 poeng.

Vanvik startet kampen og kun etter noen minutter får Håkon Fjeldvær en smell, og må gå av banen. Etter høyt press kommer Vanvik til noen sjanser men får ingen uttelling på sjansene. Det blir mye dueller og lite spill, etter halvspilt første omgang må også Rossi gå av med skade og det blir omrokering av laget. Rissa kommer til noen store sjanser, men en god Haugen redder oss fra baklengs. Det står 0-0 til pause.

Andre omgang starter litt som første, med mange dueller og ikke det spillet vi var ute etter. Vanvik tar mer og mer grep i kampen, og får uttelling for det. Martin Fjeldvær slår over forsvaret i bakrom til en lynrask Aleksander Waterloo som kommer alene med keeper, og sikker som banken runder Waterloo keeper og setter ballen i nota 1-0!
Med herlig trøkk fra publikum så gir det lyster til flere mål. Daniel Raudberget som fikk plassen på høyreback for en skadet Rossi, får slått inn upresset og Morten Kilen som debuterte på a-laget for Vanvik ville vise hva han var god for, rev seg fri på bakerste og satte ballen til side for keeper og stang inn. 2-0! Med 2-0 i nota så hiver Rissa seg i angrep, og det åpnet veldig for kontringer men når selveste Frode Saghaug ikke får uttelling på kontringer var det bare fore dommeren å blåse av kampen.

Det ender da 2-0 til Vanvik, som var meget fornøyd med å ta årets første 3 poenger på Skavelmyra. Selv om ikke spillet var på øverste hylle, så var innsatsen, engasjement og viljen til stede.
Takk til et strålende publikum som heiet oss frem i årets første hjemmekamp!

Neste kamp er borte mot Tiller, som også har kun 3 poeng. Dermed en viktig bortekamp for Vanvik, for å få klatret litt på tabellen.

Neste hjemmekamp er 9.juni mot Åfjord. Vel møtt til et nytt fosen oppgjør!