Referat Vanvik – Trond
Posted in Nyheter

Fredag 18 august møtte Vanvik Trond hjemme på Skavla. Forrige møte endte 4-3 favør Trond, og var kanskje et av de sureste tapene så langt i sesongen. Revansjelysten var derfor absolutt til stede. Vanvik stilte et sterkt mannskap, selv om spisskjempen Robert ”Bob” Solstad var ute med karantene.

Vanvik gikk som forrige kamp mot Nidelv, ut i hundre. Vanvik klarte å holde på ballen bak, og spilte seg til sjanser via kantene. Etter kvarteret spilt får Eirik Sylthe muligheten til å skyte fra høyre hjørne av 16-meteren. Ballen går rett i stanga, ryggen på keeper og i mål. Endelig kunne det virke som Vanvik har litt tur også. Ikke lenge etter blir Alex spilt gjennom, han kriger til seg ballen og smeller til fra dø vinkel, og det står plutselig 2-0 til hjemmelaget. Vanvik fullfører første omgang med bra driv, og går til pause med en velfortjent ledelse.

Andre omgang settes i gang med samme iver som i første. Vanvik-gutta springer mer, og vinner flest dueller. Etter 60 min spilt, begynner det imidlertid å butte. Trond bryter Vanvik på vei fremover, og er dødelig effektive. Ikke lenge etter får Trond frispark i farlig posisjon, ballen skurs elegant i krysset og utligningen er et faktum. I tillegg begynner midtbanen til Vanvik å kjenne all løpingen, noe som fører til tre raske bytter på sentrale spillere. Dette gjør ikke ting lettere, og det ender med at en Trondspiller får muligheten til å skyte rett utenfor 16-meteren, og smeller ballen i mål. Vanvik klarer å legge inn en god sluttspurt, men har ikke hellet fra førsteomgang med seg. Kampen ender derfor 2-3. Nok et surt tap mot serieleder Trond.