Vanvik 2 åpnet med seier
Posted in FotballNyheter

Vanvik 2 åpnet serien med en solid seier 1-3 borte mot Sjetne mandag kveld. Etter en jevn åpning tok våre gutter kommandoen i kampen. 24 minutter ut i omgangen fikk Vanvik betalt for sitt spillemessige overtak og tok ledelsen 0-1. Oskar Evjen Seim var våkent fremme på returen etter et skudd fra Johannes Kvalvik Hindrum. Seim er en av totalt 8 rissværinger som har tatt turen til Vanvik etter at Rissa valgte å legge ned sitt seniorlag i fjor høst. Vanvik fortsatte å styre kampen og hadde flere brukbare muligheter uten tellende resultat i 1. omgang.

Etter hvilen fortsatte Vanvik 2 å styre kampen. Kun 4 minutter etter sidebyttet, var dagens mann Henrik Waterloo sterkest i boksen etter en corner og økte Vanviks ledelse til 0-2. Vanvik presset på og etter 18 minutter var det duket for ny Vanvik-scoring. Johannes Kvalvik Hindrum satte ballen kontant i mål etter innlegg fra Stian Falkfjell Rosvoldaune. Selv om Vanvik styrte kampen, var ikke vertene ufarlige på sine kontringer og drøye halvtimen spilt i 2. omgang, reduserte Sjetne til 1-3. På tross av reduseringen fortsatte Vanvik trykket mot Sjetnemålet og hadde flere gode sjanser på tampen av kampen uten å lykkes å få ballen i mål. Kampen endte med seier 1-3, og en god start på sesongen for Vanvik 2. Kampen viser at Vanvik har mange strenger å spille på inn i den nye sesongen.

På søndag venter ny kamp for 2. laget mot Tyholttoppen. Kampen spilles på Stadsbygd med avspark klokken 18.00. Vi ønsker alle skuelystne hjertelig velkommen.