Referat Vanvik – Nidelv
Posted in Nyheter

Sommerferien og vårsesongen var gjennomført og vi sto klare til å sparke i gang høstsesongen hjemme mot Nidelv.

På en aldeles superb gressmatte på Skavelmyra var det Vanvik som startet best, og kom til flere avslutningsmuligheter. Disse ble dog ikke tatt godt vare på og endte som regel i 5-meter til motstanderens keeper. Martin Fjeldvær får også skutt fra 20 meter etter godt spill fra hjemmelaget, men da står keeperen i veien og redder forsøket til hjørnespark. Etter 20 minutter kontrer Nidelv inn sitt første mål. Nidelv viser seg farlige på overganger og dødballer. Og like før pause får Nidelv frispark i gunstig innleggsposisjon, det frisparket blir møtt på første stolpe og stusses inn i mål og Nidelv går til pause med ledelse 2-0.

Vi kommer ut av garderoben med full tro om at dette er mulig å snu. Nidelv var gode på dødballer og overganger, men ellers var det fullt mulig å stresse de og spille rundt de. Første halvdel av andre omgang bærer preg av det vi ble enige om, og vi presser Nidelv bakover. Men vi sliter fortsatt med sluttprodukt fremfor mål, om det så skulle være den siste avgjørende pasningen eller skuddforsøket. I stedet lager vi et nokså unødvendig frispark på hjørnet av 16-meteren, og når muren slår sprekker klarer ikke Rikard i målet å avverge 0-3 til Nidelv. Istedenfor å bukke under og gi oss, fortsetter vi å prøve kampen ut, og vi er nærmere redusering enn Nidelv er å øke ledelsen, selv om vi sendte flere menn oppover i banen på slutten.

Det ender i 3-0 tap, men vi har heldigvis fullt av hjemmekamper på løpende bånd i høstsesongen, og allerede fredag 18. august kommer Trond på besøk. DA har vi planer om å slå tilbake med seier!