Velkommen til Vanvikanhallen

Vanvikanhallen eies av Vanvik Idrettslag og stod ferdig 15. august 2012. Idrettshallen kan tilby et unikt mangfold av idrettsaktiviteter under ett og samme tak.

Hallen består av en fotballhall med 60×40 meter fotballbane med kunstgressdekke. Ved siden av fotballbanen ligger en løpebane på 60 meter i tartandekke.

På den andre enden av bygget ligger en flerbrukshall tilrettelagt for aktiviteter som handball, badminton, volleyball, basketball, tennis med mer. Ved siden av spilleflaten finnes også en 9 meter høy klatrevegg med flere ulike vanskelighetsnivåer.

Mellom hallene ligger 4 garderober, squashhall, trimrom med treningsutstyr og spinningfasiliteter og et sosialt rom med kjøkken, TV og internett. Fra det sosiale rommet kan man også gå ut på en takterasse og nyte den flotte utsikten over Vanvikan og Trondheim på motsatt side av Trondheimsfjorden.

Hallen er bygget ved Vanvik skole og er i gangavstand til skolebygg, samfunnshus, bensinstasjon, matbutikk, restaurant og hurtigbåtanløp til/fra Trondheim.

Fotball- og flerbrukshallene kan leies etter avtale av idrettslag, bedrifter og grupper. Tilgang til trimrom, squashhall, klatrevegg og løpebane kan kjøpes med ulike medlemskort eller dagskort i hallen.

For medlemmer er hallen tilgjengelig via egne nøkkelbrikker hele døgnet bortsett fra i perioden 08.30-15.00 i skoleåret da hallen leies av Vanvikan skole. Hallen er bemannet mandag til torsdag fra 17.00 – 20.00. Vanvikanhallen forebeholder seg retten til å begrense tilgangen til hallen ved spesielle arrangement og feriestegninger.

Velkommen til Vanvikanhallen!

Medlemsskap & priser


Vanvikanhallen kan tilby en rekke medlemsskap og abbonement etter dine behov og ønsker.

Finn medlemsskapet som passer best for deg/din familie!

Leie av fotballhallen

Fotballhallen kan leies av idrettslag, bedrifter og grupper for enkelttøkter, faste gjentagende økter eller for en helg/periode i forbindelse med et arrangement eller en samling. Leie av fotballhallen kan også kombineres med leie av andre deler av anlegget.

Leie av flerbrukshallen

Flerbrukshallen kan leies av idrettslag, bedrifter og grupper for enkelttøkter, faste gjentagende økter eller for en helg/periode i forbindelse med et arrangement eller en samling. Leie av flerbrukshallen kan også kombineres med leie av andre deler av anlegget.

Leie av fotballhallen

Vanvikanhallen kan tilby weekendleie av hele eller deler av anlegget inkludert bespisning og overnatting etter behov og ønske. En weekend i Vanvikanhallen er utmerket som et kick-off arrangement eller samling for et lag eller en større gruppe. Vi kan skreddersy pakker og løsninger etter deres behov.

Booking/kontaktinformasjon

Ta kontakt med Tore Stegavik (400 06 035/tore@vanvikanhallen.no)  eller via e-post: post@vanvikanhallen.no. Se vår aktivitetskalender for når hallen er ledig.

Reserver tid i
Squashhallen

Finn et ledig tidspunkt i kalenderen

juni 2024
man
tir
ons
tor
fre
lør
søn
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1) Fotballhallen

Fotballsko eller joggesko foretrekkes, rent skotøy SKAL alltid brukes

2) Flerbrukshallen

Sko med lys såle SKAL alltid benyttes.
Sko som er benyttet i Fotballhallen, kan ikke benyttes uten renhold og fjerning av gummikuler.
All bruk av klister er forbudt.

3) Squash

Sko med lys såle SKAL alltid benyttes.

4) Trimrom

Aldersgrense er 15 år.
Barn under 15 år har kun tilgang i følge med en ansvarlig voksen tilstede.

5) Klatrevegg

Ved klatring skal det alltid være med en person med ”BRATT-kort” eller Klatreinstruktør.
Sko med lys såle SKAL alltid benyttes eller klatresko.
Barn skal alltid være i følge med voksne ved bruk.

6) Generelt

Alle bruk av snus, tyggegummi eller røyking er forbudt.
Alle må bidra til rydding og renhold.

Barn under 15 år har kun tilgang ifølge med og tilsyn av voksen, gjelder både for fotballhall, quash, klatrevegg og flerbrukshallen.

Ulegitimert opphold i Vanvikanhallen er ikke tillatt.
Samarbeidspartnere

Vanvikanhallen er oppført med støtte fra våre samarbeidspartnere:

 
Vanvikanhallen – Lyng
Vanvikanhallen – NTE
Vanvikanhallen – SMN
Vanvikanhallen – Nord-Trøndelag Fylkeskommune
Vanvikanhallen – Leksvik kommune
 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart