Anlegg
Vanvikanhallen

Høsten 2012 åpnet idrettslagets nye storstue, Vanvikanhallen. Vanvikanhallen ligger i sentrum av bygda, i tilknytning til skolen og med gangavstand fra hurtigbåtanløpet ved havna. Hallen er en flerbrukshall og består av en fotballhall (60x40m med kunstgressdekke), løpebane (66 m med tartandekke), flerbrukshall (40x20m tilrettelagt for en rekke aktiviteter som håndball, badminton, basketball, volleyball, tennis med mer), klatrevegg, squashhall og trimrom. I hallen finnes det 4 garderober samt et møterom/sosialt rom med kjøkkenfasiliteter, TV og internett.

Vanvikanhallen eies og driftes av idrettslaget.

For mer informasjon om Vanvikanhallen, se www.vanvikanhallen.no.

Skavelmyra

Få minutters kjøring fra sentrum finner vi Skavelmyra Idrettsanlegg. Anlegget består av klubbhus med utendørs scene, garderobeanlegg med 2 garderober og egen dommergarderobe. I tilknytning til klubbhuset finner vi lysløype for langrenn, en 7’er fotballbane og en 11’er fotballbane omkranset av løpebane og friidrettsfasiliteter. 

Hovedbanen benyttes som trenings- og kamparena for både senior og aldersbestemte lag. I tilknytning til banen finner vi fasiliteter som overbygd tribune, kiosk og romslige overbygde innbytterbenker. Det er åpen inngang for publikum, utenom A-lagets seriekamper. 7’er banen er bygd som en avlastningsbane for hovedbanen, og benyttes som treningsbane, samt kamparena for aldersbestemte 7’er lag. Banene er som regel tilgjengelig for bruk fra ca 1. mai og ut fotballsesongen.

Lysløypa er i overkant av 1 km lang og benyttes til karusellrenn på vinters tid. Snøforholdene kan variere noe, men som regel ligger snøen i hele vinterhalvåret. Idrettslaget arrangerer også turrennet Storhaugrennet i samarbeid med Stadsbygd IL. Storhaugrennet veksler annethvert år mellom start og målgang ved idrettsanlegget på Skavelmyra.

I tillegg til våre to flotte idrettsanlegg benytter idrettslaget vår storslåtte omliggende natur til blant annet terrengløpet Fjølvikbotn Rundt og turorientering.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart