Treningsleir

Vanviks herrelag har nærmest som en tradisjon reist på treningsleir til varmere strøk i forkant av sesongen. Treningsleiren har blitt gjennomført i vinterferieuken og kostnadene dekkes av spillergruppen selv. Noe dugnadsarbeid samt vennecupene som seniorlaget arrangerer i Vanvikanhallen er med på å redusere kostnadene. 

Treningsleiren gir en unik mulighet til å få trent mer sammenhengende og detaljert enn normalt, med opp mot to økter hver dag. I løpet av treningsleierene har vi også fått målt krefter mot god internasjonal motstand fra Tyskland, Spania, Tunisia, Georgia og Sveits, i tillegg til flere norske motstandere vi ikke møter til daglig.

Det sosiale utbyttet av turen er også svært viktig og vi har fokus på å få til mange sosiale og morsomme aktiviteter under treningsleirene. Treningsleirene er med på å samle spillergruppen, og er utvilsomt en svært avgjørende faktor for det fantastiske miljøet vi har i seniortroppen.

For å delta på treningsleir i regi av Vanvik IL må man være registrert som spiller i klubben samt forplikte seg til å spille i klubbens stolte uniform påfølgende sesong. 

Reisemål

2012

Kremlin Palace, Tyrkia

2013

El Mouradi Palm, Tunisia

2014

Limac Arcadia, Tyrkia

2015

Miracle Resort, Tyrkia

2017

Albir Garden Resort, Spania

2018

Villa Los Arcos, Spania

2019

Villa Los Arcos, Spania

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart