Vanvik Senior – Treningsleir

Treningsleir

Vanviks herrelag har de siste årene reist på treningsleir i forkant av sesongen og dette er nå vedtatt som en årlig tradisjon i klubben. Treningsleiren gjennomføres i vinterferieuken og kostnadene dekkes av spillergruppen selv. Noe dugnadsarbeid samt vennecupene som seniorlaget arrangerer i Vanvikanhallen er med på å redusere kostnadene. 

Treningsleiren gir en unik mulighet til å få trent mer sammenhengende og detaljert enn normalt, med opp mot to økter hver dag. I løpet av treningsleierene har vi også fått målt krefter mot god internasjonal motstand fra Tyskland, Spania, Tunisia, Georgia og Sveits, i tillegg til flere norske motstandere vi ikke møter til daglig.

Det sosiale utbyttet av turen er også svært viktig og vi har fokus på å få til mange sosiale og morsomme aktiviteter under treningsleirene. Treningsleirene er med på å samle spillergruppen, og er utvilsomt en svært avgjørende faktor for det fantastiske miljøet vi har i seniortroppen.

For å delta på treningsleir i regi av Vanvik IL må man være registrert som spiller i klubben samt forplikte seg til å spille i klubbens stolte uniform påfølgende sesong. 

Til høyre kan dere se en oversikt over våre reisemål de siste årene, med en oppsummering av hver enkelt tur.

Tidligere turer

2012 – TYRKIA, KREMLIN PALACE

2013 – TUNISIA, EL MOURADI PALM MARINA

2014 – TYRKIA, LIMAC ARCADIA

2015 – TYRKIA, MIRACLE RESORT

2017 – SPANIA, ALBIR GARDEN RESORT

2018 – VILLA LOS ARCOS

2019 -VILLA LOS ARCOS