Treningsleir 2023

 

Etter flere år med pandemi og begrensede reisemuligheter, var det endelig duket for en ny tur og gjensyn med vårt favorittreisemål Fuengirola i Spania.

Mandag 20. februar satte reisefølget på 28 inkludert 2 familier kursen i sydlig retning. Godt ut i de sene nattetimer fikk flymaskinen fra Norwegian plantet alle hjulene trygt på bakken på flystripen i Malaga. I godt selskap med et kobbel av fotballspillere fra ulike norske toppklubber, marsjerte Vanvik-troppen inn på terminalen for å hente ut bagasje, baller og fotballutstyr. Kort tid senere var GPSene i leiebilene finjustert med koordinatene for vår destinasjon, Villa Los Arcos.

Som ved tidligere turer til samme reisemål, stod spillergruppen også denne gang for organiseringen av turen uten støtte fra et reisebyrå. Vår eminente husvert Stein Martinsson bistod på ny med å skaffe gode treningsbaner i området. I løpet av uken ble det gjennomført 7 treningsøkter, med etterlengtede muligheter for storbanespill og terping på detaljer.

Mellom treningsøktene ble den innholdsrike villaen benyttet til det fulle for å holde gruppen i aktivitet. Med fasiliteter som innendørs og utendørs basseng, tennisbane, golf putte-green, volleyball/badmintonbane, basketballbane, offroad-sykler, biljard, bordtennis og dart var det mer enn nok å henge fingrene i. Tradisjonen tro, disket også vår egen Mesternes Mester-general Martin Buaune Fjeldvær opp med spennende konkurranser gjennom hele uken.

Spillergruppen stod selv for matlagingen under oppholdet og imponerte igjen med sine kjøkkenferdigheter. Her er det verdt å trekke fram småguttene Marius og Hennings frokostpannekaker som en ekstra godbit på menyen.

Værgudene var også i det goddemte hjørnet og vartet opp med flere dager med strålende sol og over 25 grader i skyggen. Det meste av oppholdet ble derfor tilbrakt utendørs, med noen korte avbrudd for å få med siste nytt fra Norges gulltokt i Ski-VM.

Etter en knapp uke var det et godt fornøyd reisefølge som returnerte til fedrelandet, enige om at også treningsleiren denne gang gav mersmak.

Alle kostnader til turen er dekket av spillergruppen selv, gjennom egenandeler og ulike dugnader. 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart