Treningsleir 2019

Treningsleiren 2019 bød på et nytt gjensyn med byen Fuengirola på den spanske solkysten. Som i 2018 valgte spillergruppen å stå for opplegget helt på egen hånd, uten å ha et reisebyrå i ryggen. Lørdag 16. februar satte reisefølget på 24 personer nesen i sydlig retning med håp om sol, varme, gode treningsforhold og en hyggelig tur. Etter ankomst til flyplassen i Malaga ble reisefølget skviset inn i leiebilene og GPS-en justert med destinasjon Villa Los Arcos. Den flotte og særdeles innholdsrike villaen ga gruppen muligheten til å være tett samlet hele uken, samtidig som det på ingen måte skortet på aktivitetstilbudene. Innendørs- og utendørs basseng, trimrom, tennisbane, golf putte-green, volleyball/badmintonbane, basketballbane, offroad-sykler, biljard, bordtennis, dart og quiz bidro til å holde gruppen aktive under hele oppholdet. Vårt svar på Dag Erik Pedersen, Martin Fjeldvær, disket på ny opp med en spennende Mesternes Mesterkonkurranse. Spillergruppen stod selv for matlagingen under oppholdet og imponerte igjen med sine kjøkkenferdigheter.

I løpet av uken ble det gjennomført 7 treningsøkter på flotte kunstgressbaner. Vi fikk også muligheter til å måle krefter mot lokal motstand i Atlético Benamiel FC. Klubben, som er barndomsklubben til Real Madrid-stjernen Isco, spiller til daglig i den spanske divisjonen Primera Andaluza. Etter en effektiv første omgang ledet våre gutter hele 3-0, etter 2 scoringer av Erik Enebakk og 1 scoring Peder Fenstad. Et godt og ballsikkert spansk lag slo imidlertid tilbake og sluttresultatet endte 3-3. Totalt sett en positiv opplevelse for våre gutter mot et godt fotballag.

Værgudene var også i det goddemte hjørnet og vartet opp med flere dager med strålende sol og over 25 grader i skyggen. Det meste av oppholdet ble derfor tilbrakt utendørs, med noen korte avbrudd for å få med siste nytt fra Norges gulltokt i Ski-VM.

Alle kostnader til turen er dekket av spillergruppen selv, gjennom egenandeler og ulike dugnader.

Se noen av høydepunktene fra årets treningsleir i videoen nedenfor.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart