Treningsleir 2018

Tradisjonen tro reiste Vanviks seniorer på treningsleir i vinterferien. Med badeshorts og fotballsko i kofferten, satte reisefølget på 29 deltagere nesen mot den spanske solkysten og byen Fuengirola.

På tidligere treningsleirer har laget valgt å dra på tur med et reisebyrå i ryggen, men valgte denne gang å stå for hele opplegget selv. Etter ankomst til flyplassen i Malaga ble det rekordstore reisefølget skviset inn i leiebilene og GPS-en justert med destinasjon Villa Los Arcos. Den flotte og særdeles innholdsrike villaen ga gruppen muligheten til å være tett samlet hele uken, samtidig som det på ingen måte skortet på aktivitetstilbudene. Innendørs- og utendørs basseng, trimrom, tennisbane, golf putte-green, volleyball/badmintonbane, basketballbane, offroad-sykler, biljard, bordtennis, dart og quiz bidro til å holde gruppen aktive under hele oppholdet.

I løpet av uken ble det også gjennomført en prestisjetung variant av Mesternes Mester som lagkonkurranse. Etter 11 deløvelser kunne vår egen Dag Erik Pedersen, Martin Fjeldvær, utrope kvartetten Stian Falkfjell Rosvoldaune, Marius Høston, Håvard Bjørnsvik og Jørgen Skjærvø Kvitland som de fortjente vinnerne.

Spillergruppen stod selv for matlagingen under oppholdet og imponerte med sine kjøkkenferdigheter. Her kan flere heimkunnskapslærere (aka mat og helse for den yngre garde) rundt om i Indre Fosen gi seg selv et velfortjent klapp på skulderen. Det ble også anledning til er par restaurantbesøk, men ukens kulinariske høydepunkt var utvilsomt grillaftenen hvor Kenneth ”Rey de la parrilla” Aasan briljerte ved grillen.

I løpet av uken ble det i tillegg gjennomført 8 treningsøkter på en splitter ny kunstgressbane i bydelen Los Boliches. Spillerne fikk verdifull og etterlengtet trening på stor bane. Dessverre fikk vi ikke ordnet med lokal motstander til treningskamp, men det ble gjennomført flere gode spilløkter.

Værgudene var også i det goddemte hjørnet og vartet opp med flere dager med strålende sol og over 25 grader i skyggen. Det meste av oppholdet ble derfor tilbrakt utendørs, med noen korte avbrudd for å få med siste nytt fra Norges gulltokt i Pyeongchang.

Et samlet reisefølge var storfornøyd med årets treningsleir og samstemte i at både det sportslige og sosiale utbyttet hadde stått til 20 i stil. Den nye vrien med å organisere turen selv og være samlet i en og samme bolig, gav utvilsomt mersmak.

Alle kostnader til turen er dekket av spillergruppen selv, gjennom egenandeler og ulike dugnader.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart