Treningsleir 2012

Vinterferien 2012 tok Vanviks herrelag for første gang på 12 år turen utenfor landets grenser på treningsleir. Med god hjelp av Bjørgan og David Monkan som hadde vært på treningsleir i Tyrkia tidligere og som dro samtidig med oss, satte vi kursen mot Antalya i Tyrkia. 28 deltagere (hvorav 25 spillere) sjekket inn på lusuriøse Kremlin Palace, et 5-stjerners hotell like ved den tyrkiske kystbyen Antalya. Det ble et meget vellykket opphold både sportslig og sosialt.

Under oppholdet ble det spilt 5 kamper (1 internkamp) og gjennomført 7 treninger. Første kamp var en internkamp mellom Old Boys og Young Boys der gammelkara tok første stikk i intercup-vandrepokalen med en sterk 7-1 seier.

I 2. kamp ble det møte med det Sveitsiske laget FC Concordia Basel. Laget spiller til daglig på nivå 5 i Sveits og bestod av et ungt, teknisk og hurtig mannskap. Etter en brukbar åpning, slet Vanvik med å holde tempoet til sveitserne og måtte slippe inn 3 mål før pause. I andre omgang ble kampen langt jevnere og Vanvik hadde en rekke gode muligheter til å score uten hell. I stedet fikk sveitserne ytterligere en scoring og kunne bokføre en 4-0 seier over vårt mannskap.

Torsdag spilte Vanvik dobbelkamp mot Oppsal IF sitt G16-lag og Bjørgan. Oppsal har vært helt i toppen i Østfold de siste årene med sitt G16-lag og Vanvik stilte med et relativt ungt mannskap til denne kampen. Vanvik startet best og ledet fullt fortjent 2-0 til pause etter to dødballmål av Ronald Gangstøe og Kenneth Aasan. I 2. omgang spilte Vanvik tilsynelatende med handbrekket på og lot Oppsalguttene få slippe inn i kampen. Vanvik skapte noen halvfarligheter, men det var Oppsal som stod for scoringen. Kampen endte 2-1 til Vanvik, en kamp Vanvik burde ha vunnet med langt større sifre. Rett etter kampslutt var det kamp mot Bjørgan. Kampen ble spillt på en liten bane, noe som medførte mange dueller og lite rom. Kampen endte til slutt 4-2 til de grønnkledde i en jevn kamp hvor Vanvik var fullt på høyde med de grønnkledde. Tvillingbrødrene Stian og Robert Solstad stod for målene for Vanvik.

Som en liten finale, avsluttet våre gutter med en ny kamp mot Bjørgan på lørdag. Denne gang med et noe mer toppet mannskap fra begge lag. Vanvik spilte svært godt og aggressivt i første omgang og ledet fortjent over 4. divisjonslaget til pause etter scoring fra Ronald Gangstøe. Etter pause virket det som batteriet gikk helt tomt for Vanviks del. Både bein og hoder ble trøtte og vårt mannskap klarte ikke å holde samme aggressivitet oppe. Bjørgan hadde større bredde i sitt mannskap og tok over føringen i kampen. Bessakerbataljonen satte inn 3 socringer før full tid og sikret seg sin 2. tomålsseier mot Vanvik på 3 dager.

Totalt sett ble det på tross av noen tap mange gode prestasjoner og mye lovende spill fra vårt mannskap. Det var spesielt morsomt å se guttene ta i bruk mange av momentene vi jobbet med på treningsfeltet i siste kamp mot Bjørgan.

På den sosiale fronten stod aktiviteter som quiz, beachvolleyball, bowling, shopping i Antalya, biljard, poker og en rekke andre aktiviteter på tapetet. Hotellet Kremlin Palace holdt meget høy standard og våre spillere kunne nyte meget god mat fra en rikholdig buffet hver dag. I mangle av vann i utebassengene ble hotellets innebasseng og spa-avdeling ofte benyttet til rekreasjon. Temperaturmessig var det fine temperaturer på dagtid, men noe kjølig til kvelds.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart