Referat Vanvik – Tiller
Posted in Nyheter

(Foto: Aleksander Killingberg, fosna-folket.no)

Lørdag 9.september var det duket for den fjerde av seks hjemmekamper denne høsten for Vanvik mot Tiller som ligger på en niende og sisteplass ettersom Rissa har trukket laget fra femte divisjon avdeling 3.

Vanvik starter kampen best og går ut å tar kontrollen på kampen, men makter ikke å skape all verdens farligheter framover på banen. Gjestene fra Trondheim sør klarte aldri å true hjemmelaget nevneverdig og lagene gikk til pause på 0-0 etter en tam førsteomgang hvor Vanvik manglet tempo og presisjon i pasningsspillet.

Andreomgangen starter bedre for hjemmelagets del og det tok ikke mange minuttene før Stian Rosvoldaune blir spilt igjennom backrekka til Tiller og får kriget med seg ballen og setter inn 1-0. Etter målet bølger spillet litt fram og tilbake og Tiller kommer seg mer inn i kampen, men det er likevel Vanvik som økter ledelsen til 2-0 ved Robert Solstad på hodet etter innlegg fra Håkon Fjeldvær. Minutter senere blir Eirik Sylthe felt innenfor sekstenmeteren og dommeren peker på straffemerket. Men på straffen til Vanvik er keeperen eksepsjonell og redder straffeforsøket til Robert Solstad.

Etter sirka halvspilt andreomgang er det Tiller sin tur til å få straffe når Morten Kilen tar i bruk ulovlige midler for å stoppe en Tiller-spiller på vei mot mål. Rikard Haugen er på ballen men skuddet er såpass hardt at han ikke makter å få den utenfor stengene, 2-1 og ny spenning i kampen. Etter kvarters tid med Hawaii-fotball, peker dommeren for tredje gang på straffemerket, denne gangen for Vanvik når Aleksander Solheim Waterloo Fjeldvær blir kakket på leggen. Martin Buaune Fjeldvær velger å spille vegg med keeper og setter den så i mål til 3-1. Det var forøvrig en langt svakere straffe enn Vanviks første(ref. artikkel i Fosna-folket).
Sluttrestultat ble dermed 3-1 til Vanvik i det som var en såkalt sekspoengskamp for begge lag.

Lørdag 16.september kl.1500 kommer Ørland til Skavelmyra så håper vi publikum kommer tilbake da for å hjelpe Vanvik til nok en seier.