Senior på treningsleir i Albir
Posted in FotballNyheter

Senior på treningsleir i Albir

Etter et års opphold fra treningsleirtradisjonen, var det igjen duket for å ta turen til varmere strøk i vinterferien. Denne gang, en ny reisedestinasjon i fotballstormakten Spania, og nærmere bestemt Albir. Reisefølget bestod av totalt 24 stk, hvorav 20 spillere. Oppholdet var noe kortere enn de foregående turer, med 5 dager totalt, noe som føltes som en passende lengde.

Vi sjekket inn på Albir Garden Resort, ca 45 minutters bussreise fra flyplassen i Alicante. Hotellet var av god standard, men kanskje ikke like luksuriøst som de fineste hotellene i Tyrkia. Alle spillerne ble samlet i samme bygg og oppgang, noe som var ekstra positivt for det sosiale utbyttet av turen. Vi delte hotell med en rekke andre norske lag som Aarvoll, Norborg, Raumsnes & Årnes IL, EIK Tønsberg J19 og det russiske U19 landslaget for kvinner. I tillegg var det tilsynelatende et par frilans basketballspillere som hadde opphold på samme hotell sammen med de norske pensjonistene fra «ViOverSeksti»-klubben. Hotellet kunne by på en flott og variert buffet til frokost, lunsj og middag, samt en bar/spillerom som raskt ble et samlingssted mellom treningsøktene.

Absolutt Sportsreiser og Albir Garden Resort kunne by på rimelig gode treningsfasiliteter og baneforhold under hele oppholdet. Hallvard Solem og Lars Erling Neergård stod for det sportslige opplegget, og det var svært kjærkomment med noen storbaneøkter for å få drillet en del nytt i formasjon og spillestil.

Vår tropp bestod av en god miks av unge og gamle, med spredning fra 14 til 45 år blant de spilleberettigede. Med flere G16-spillere i følget fant vi en godt egnet treningskampmotstander i Aarvoll Jr, som stiller lag i den berømte 0. divisjonen i Oslo. Etter en tett åpning tok våre gutter over kommandoen og sikret til slutt en solid 5-2 seier. Dagens mann for Vanvik ble debutant Mahmoud Alhejo med 3 mål.

Spania og Albir bød på godt vær under hele oppholdet med fine temperaturer i underkant av 20 grader, dog en noe kjølig vind i perioder. Mellom treningsøkter og på kveldene ble det god tid til kortspill, bordtennis, biljard, airhockey, shopping, quiz og avslapning. De sprekeste i følget valgte også å leie sykkel og skal etter sigende hatt en strålende sykkeltur ut til Faro Albir i nasjonalparken Sierra Helada.

Vanvik har dermed nok en gang gjennomført en vellykket treningsleir, og etter pausen i 2016 var det bred enighet om at det skulle bli en stund til neste pause. En ny treningsleir er allerede under planlegging, og det ryktes at Spania er reisemål også denne gang. I 2018 legges det imidlertid opp til en aldri så liten twist på opplegget som kan gjøre treningsleiren ekstra interessant.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart