Ny nettside
Posted in Nyheter

Ny nettside

Vanvik Idrettslag sin nettside vanvikil.no har fått en ny oppgradering. Rent tekniske innebærer endringen at siden er flyttet til en langt mer stabil plattform, og ikke minst er langt mer mobilvennlig enn forrige verjson.

Med den nye nettsiden er hele idrettslaget samlet på et sted, inkludert Vanvikanhallen. Lettere oppdateringsmuligheter vil også forhåpentligvis føre til en enda mer levende side med god dekning av alle deler av idrettslaget.

Den tidligere LIVE-dekningen av seniorlagets bortekamper vil erstattes av en noe enklere Twitter-dekning underveis i kampene. En litt enklere løsning på dette området vil etter planen sørge for god dekning av alle kamper gjennom sesongen, og ikke så sporadisk som LIVE-dekningen har vært i de senere år. Nettsiden er også koblet direkte opp mot Vanvik IL sin Twitterkonto.

På den nye iden har vi også fått på plass en særdeles omfattende historisk dekning av samtlige sesonger i perioden 1985 frem til i dag. Denne biten ble startet for noen år siden, men er nå fullført for samtlige sesonger. En stor takk til Dagrunn Stegavik som har bistått med en rekke avisutklipp og statistikker fra perioden 1985-2006. Dersom noen sitter på mer informasjon i forhold til idrettslagets historie, send oss gjerne dette på post@vanvikil.no.

Vi håper alle får glede av den nye nettsiden!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart