Følg serieåpningen på Twitter
Posted in Nyheter

Følg serieåpningen på Twitter

Vanvik sparker i gang fotballsesongen for alvor borte mot Nidelv i kveld. Begge lag har et uttalt mål om å kjempe i toppen i årets sesong, og kan vise til gode resultater i sine treningskamper. Bettingsselskapet NordicBet har satt opp vertene fra elvebredden som favoritt med 1,60 i odds, mens seier til våre gutter gir 2,75 ganger pengene tilbake. Alt ligger til rette for en tøff og spennende kamp, hvor våre gutter har ambisjoner om å få en god start på årets sesong. Vi dekker kampen LIVE på Twitter med de viktigste begivenheter for de som ikke har anledningen til å ta turen til kveldens kamp.

Kampstart klokken 20.00 på hovedbanen på Tempe.

VANVIK IL PÅ TWITTER

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart