Storsmell i serieåpningen
Posted in Nyheter

Fredag 21. april var det klart for seriestart for Vanvik i 5. divisjon. Kampen ble spilt på Tempe kunstgress borte mot Nidelv. Etter noen gode treningskamper i sesongoppkjøringen så våre gutter fram til å starte årets sesong.

Kampen startet med et høyt press fra hjemmelaget og det skulle vise seg at bortelaget ikke var på den berømte stasjonen, det fikk umiddelbart konsekvenser. Allerede etter ni minutter sto det 3-0 i favør bortelaget, og det skulle ikke bli noe særlig bedre.

Nidelv scoret på omtrent alle sine sjanser i første omgang og det står fryktelige 9-0 til pause. Vanvik ble rystet fra start og kom aldri inn i kampen, med verken det offensive eller defensive spillet. Det ble alt for store avstander mellom lagdelene, og internt i hver lagdel defensivt og vi greide aldri å få skikkelig orden.

Etter pause kom Vanvik mer med i kampen. Etter 55 minutter kom Stian Darell rundt på kant og slår inn 45 grader til Martin som plasserer ballen rolig i krysset fra 16-meterstreken. Drøye kvarteret senere kom det nok en redusering. Etter en corner får Håkon ballen på rundt 16-meteren, som skyter ballen i nettet. Men der stoppet det for vår del, og de tre siste målene er det Nidelv som står for.

Det ble en marerittkamp for våre gutter som ikke kan gjøre annet enn å ta lærdom av denne dystre kvelden på Tempe. Dette bør være en vekker for hele laget og gi motivasjon fram mot neste kamp som spilles søndag 30. april kl.1400 borte mot Trond IL.