Referat Flatås – Vanvik
Posted in Nyheter

Etter to strake tap mot henholdsvis Nidelv og Trond, var Vanvik på jakt etter årets første seier da serieleder Flatås sto på motsatt banehalvdel på Flatås Kunstgress.

Vanvik åpner kampen bra, og setter Flatås under press. Det høye presset gir noen avsluttningsmuligheter, men dessverre er ikke avslutningene presise nok. Flatåsen tar over kampen mer og mer utover i omgangen, og satser på direkte spill. De slår presise bakromspasninger og vinner mange dueller.

Vanvik ser ut til å ha kontroll, helt til ballen spretter Flatåsens veg i Vanviks 16-meter i det 39 minutt. Flatåsens spiss har plutselig ballen i beina alene med Haugen i mål, og kan enkelt sette 1-0. Dette målet inspirerer Vanvik til en sluttspurt, og blåtrøyene er nære to ganger med avslutninger fra Håkon Fjeldvær og Rossi. I det 45.min slår Aleksander Solheim corner for Vanvik. På første stolpe dukker Eirik Sylthe opp og stusser ballen i mål med en ørliten touch. Sluttspurten gir altså resultater, og lagene tar pause på stillingen 1-1.

Vanvik åpner også andre omgang friskt, men som i første omgang rir Flatåsen av stormen. Vanvik sliter med å etablere spill, og mister stadig ballen i farlige posisjoner. Dette gir Flatås gode arbeidsvilkår, og god tid til å sikte på bakromspasningene. Flatåsen scorer to kjappe mål i det 60 – og 70-ende minutt, og Vanvik må nok en gang komme tilbake.
Vanvik gir sluttspurten et helhjertet forsøk, og presser Flatåsen mot slutten av kampen. De store målsjansene uteblir, og når Hallvard Hermstad får rødt kort i det 78 minutt blir oppgaven for tung. Vanvik taper dermed kampen 3-1, og står med 0 poeng på tre kamper. Det er en uttelling Vanviks gutter er langt fra fornøyde med, og revansjelysten er på topp.

Neste kamp er lokaloppgjøret mot Rissa på Skavelmyra. Kampen spilles 12.Mai kl.19:00, og vi kan love et heltent Vanvik lag. Møt opp og hei guttene fram til årets første trepoenger!