Endelig hjemmekamp
Posted in FotballNyheter

Endelig hjemmekamp

Etter tre bortekamper, er det endelig tid for årets første hjemmekamp for Vanviks herrelag. Fredag 12. mai klokken 19.00 tar nabo Rissa turen til Skavelmyra til et klassisk lokaloppgjør.

Våre gutter har hatt en trå start på sesongen, og står uten poeng så lang. Den grusomme serieåpningen mot Nidelv var et aldri så lite tilbakeslag i prosessen med å få satt ny formasjon og spillestil, men laget har vist positiv utvikling de siste kampene. Til fredagens kamp håper vi det virkelig løsner for Vanviks del. Til kampen stiller også Vanvik i nye drakter med tradisjonssterke blå og hvite striper. Klubben har i flere år vært på jakt etter å bringe den klassiske klubbuniformen tilbake og etter lengre tids jakt er endelig stripene tilbake.

Fredagens motstander, Rissa, har også fått en tung start på sesongen og står i likhet med Vanvik med 0 poeng så langt. Rødtrøyene tapte serieåpningen borte mot Flatås 7-3 og tapte 1-5 hjemme mot Ørland i forrige kamp.

Vi ser frem til årets første hjemmekamp, første kamp på gress og første lokaloppgjør. Vi håper så mange som mulig tar turen for å støtte våre gutter frem til årets første trepoenger!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart