Referat Tiller – Vanvik
Posted in Nyheter

Etter årets første 3-poenger hjemme på skavla ventet ny bortekamp mot Tiller på en solfylt TOBB Arena Sør den 20. mai.

Våre gutter kom best i gang med et par gode sjanser uten å sette ballen i mål. Det tok i midlertidig ikke lang tid før første ball fikk smake på innsiden av nettmaskene. Et høyt press fra Vanvik gjør at Eirik Sylthe får satt ballen i mål fra kort hold. Vanvik fortsatte kjøret utover 1. omgangen med flere gode sjanser, men det var Tiller som fikk en redusering i det 22. spilleminutt, og resultatet 1-1 sto seg til pause.

Det skulle bare ta 12 minutter ut i 2. omgang før vi gikk opp til 2-1 med Henrik Askheim som målskårer. Men til tross for treningsleir i Spania, virket det som sol og varme tæret på våre gutter. Finspill og tempo satt ikke like godt som førsteomgangen, og i det 62. spilleminutt reduserer hjemmelaget nok en gang, og det står 2-2. Før kampens siste 15 min våknet Vanvik til igjen og var sultne på 3 poeng. Et brudd fra hjemmelaget i det 78 minutt gjorde at vi fikk satt i gang en rask kontring. Ballen endte til slutt hos Martin Fjeldvær som prikket inn kula fra 25 m. Vanvik med 2-3 og nok en gang i føringen. 7 minutter senere fikk undertegnede ballen på egen banehalvdel og satte fart fremover. Etter å ha sendt et par tillergutter til iskiosken, og i mangel på alternativ, ender ballen til slutt i venstre kryss etter et skudd fra 25-30 m. Dermed sto det 2-4, som også ble sluttresultat.

Kort oppsummert en god 1. omgang hvor vi skulle ha skåret flere mål, en noe laber første halvdel av 2. omgangen, men en god sluttspurt de siste 15 minuttene sikret seieren. Vi tar med oss 3 nye poeng inn mot neste kamp som er borte mot Ørland på Gryta kunstgress.