HJEMMEKAMP: Vanvik – Åfjord
Posted in FotballNyheter

HJEMMEKAMP: Vanvik – Åfjord

Med kun 1 av 6 spilte kamper hjemme så langt, er det endelig duket for ny kamp på Skavelmyra fredag 9. juni klokken 20.00. Åfjord er gjester denne gang og det er med andre ord duket for en klassiker av et Fosen-oppgjør. De gulkledde har de de senere år vært Fosenfotballens flaggskip med flere opphold i 3. divisjon og med cupkampen mot Rosenborg i fjor som kronen på verket. I likhet med våre gutter har derimot Åfjordingene fått en litt variabel start på årets sesong, og opprykksfavoritten i forkant av sesongen står bokført med 9 poeng etter 6 kamper på en 6. plass på tabellen. Vanvik ligger 2 poeng bak med sine 7 poeng på en 8. plass. Oppgjørene mellom lagene de siste årene har vært jevne og tette, siden 2010 har lagene møtt hverandre 6 ganger med 2 seiere til hvert av lagene og 2 uavgjorte kamper. Vanvik har imidlertid litt å revansjere etter at et særdeles skadeskutt Vanviklag måtte avslutte sesongen med 9-1 borte mot Åfjord i fjorårets siste kamp.

Etter en trå start, har imidlertid våre gutter kommet bedre i gang og har sikret seg 2 seiere og 1 uavgjort på de siste tre kampene. Foran kampen er flere som har vært ute med skade på veg tilbake og vi håper at det gode publikumsoppmøte fra forrige kamp mot Rissa gjentar seg, så skal vi etter beste evne prøve å levere en underholdende forestilling.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart