Referat Vanvik – Åfjord
Posted in Nyheter

Referat Vanvik – Åfjord

Knepent tap i sesongens andre hjemmekamp

Det var ingen ting å si på rammen rundt kampen. Sol, 20° og bra oppmøte på tribunen samt fosna-folket og 3 ihuga bortefans med flagg og bannere sørget for god stemning.

Etter kampen mot Ørland, ble vi enige om å fortsette det gode forsvarsspillet og aggressivitet samtidig som presisjonen og viljen til å gjennomføre et godt pasningsspill måtte et par hakk opp.

Vanvik starter kampen bra, med tente spillere som går inn i duellene, og et vesentlig bedre pasningsspill enn mot Ørland forrige kamp. Spesielt gjennomspill fra sentralt i banen til kant er vi gode og skaper mye farligheter, selv om litt for mange løp går i offside.

Vi får etterhvert en del cornere og frispark fra gode hold, og skaper noe på nesten hver dødball. Treffer stolpen et par ganger og vinner noen gunstige dueller. Aleksander får også en kjempesjanse etter bra vanvikspill, der han avslutter fra kloss hold og tvinger Åfjordkeeperen til å ta en matchvinnerredning.

Men der Vanvik er uheldige, er Åfjord litt mer i flyten og scorer på corner etter 6 minutter av første omgang. En flikk på første stang(med leggen) går i en bue over alt og alle og havner i mål.

Etter en jevnspilt første omgang der både Vanvik og Åfjord har sine sjanser, går vi ut med en plan om å holde tempo oppe. Dette klarer vi til en viss grad, men temperaturen og en litt tung matte gjør at vi mister litt iniativet og begynner å slå langt.

Åfjord får, på grunn av at vi flytter opp laget litt, noen farlige kontringer, og får etterhvert betalt. En Åfjordspiller får ballen feilvendt på 18 meter, snur seg, får bra treff og scorer i lengste. Etter dette mister kampen litt tempo og Åfjord virker fornøyd.

Etter sirka 70 minutter får vi en god sjanse etter veldig godt angrepsspill, der Martin spiller Alex gjennom som får lagt inn hardt mot Robert som avslutter like over tverrligger. Vi får inn noen friske bein på slutten som gjør gode innhopp og markerer seg positivt med bra engasjement.

Etter kampen sitter vi igjen med en følelse av at vi fort kunne fått poeng med litt mer flyt, men vi tar med oss det positive og ser fram til neste kamp mot Bjørgan borte neste helg.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart