Høstsesongen sparkes i gang
Posted in FotballNyheter

Høstsesongen sparkes i gang

Fredag klokken 19.30 sparkes høstsesongen i gang for Vanviks herrer i 5. Divisjon. Det tidligere storlaget Nidelv tar turen til Skavelmyra, en motstander som bør være motivasjon nok i seg selv for våre gutter etter den brutale ydmykelsen i serieåpningen. Foran kampen ligger laget fra elvebredden i Trondheim på en 3. plass med 15 poeng, mens Vanvik ligger på 8. plass med 10 poeng.

HJEMMEKAMPER PÅ RAD OG REKKE

Utover høsten blir det tett mellom godbitene på Skavelmyra. 5 av de første 6 kampene skal spilles hjemme på eget gress. Banesjef Stegavik & Co har jobbet godt i ferien, og gressmatta rapporteres å våre i særdeles god form foran høstsesongen. Vi håper gutta på banen følger opp og at det gode publikumsoppmøte fra vårsesongen fortsetter.

FORSTERKET TROPP

I løpet av sommeren har også Vanvik fått forsterket troppen. Kjente fjes som Erlend Hermstad, Borgar Hindrum og Petter Gomo er tilbake og tilgjengelige for spill. Vanvik har også fått en solid forsterkning i Jørgen Skjærvø Kvitland fra Rissa. Den hurtige og hardtkjempende skaugdalingen har vist i både Rissa og Ranheim at han vet veien til nettmaskene, og kan bli en viktig bidragsyter utover høsten. Forhåpentligvis kan også kaptein Håkon Fjeldvær og hurtigtoget Stian Rosvoldaune få en skadefri høstsesong, etter å ha slitt med lengre skadeavbrekk de siste sesongene. Mange unggutter er også i stadig utvikling og det er tøff konkurranse om plassene på laget om dagen. Etter en tung start på sesongen håper vi at den positive utviklingen fra før sommerferien fortsetter utover høsten. Vi ønsker små og store hjertelig velkommen til Skavelmyra for en spennende fotballhøst!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart