Serielederen kommer på besøk
Posted in FotballNyheter

Serielederen kommer på besøk

Serieleder Trond tar i kveld turen til Skavelmyra for kamp i 5. divisjon. De gulkledde fra Trondheim kan vise til en imponerende sesong så langt. Etter et lite bananskall og tap for Tiller i serieåpningen har det blitt 9 strake seiere for Trondheimslaget som har sikret seg en solid ledelse på tabellen med sine 27 poeng totalt. Vanvik ligger fortsatt på en 8. plass med 10 poeng etter tap 0-3 hjemme mot Nidelv i forrige serierunde. Vanvik har slitt med å finne veien til nettmaskene i årets sesong og effektiviteten var den store forskjellen på lagene i kampen mot Nidelv. Vi håper våre gutter har knekt koden til denne kampen og kan sette en stopper for serielederens imponerende seiersrekke. Forrige kamp mellom lagene endte med seier 4-3 til Trond i en jevnspilt kamp hvor de gulkledde avgjorde fra straffemerket kun minutter før full tid.

Robert Solstad (karantene), Morten Kilen (sykdom) og Stian Darell (skade) er utilgjengelige for hjemmelaget foran dagens kamp.

Vi håper publikum også i kveld finner veien til Skavelmyra for å heie frem våre gutter.

Kampstart 19.00. Kiosksalg. Inngang: 50,-

Velkommen til en spennende fotballkveld!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart