DOBBELKAMP MOT BJØRGAN
Posted in FotballNyheter

DOBBELKAMP MOT BJØRGAN

Søndag spiller Vanvik senior sine siste hjemmekamper for sesongen når de tar i mot Bjørgan til dobbelkamp på Skavelmyra.

Først ut er klubbenes 1. lag i 5. divisjon med kampstart klokken 14.00. En viktig kamp for et opprykksjagende Bjørgan som kjemper med Ørland, Trond, Nidelv og Åfjord om å spill i 4. divisjon neste sesong. Våre gutter har hatt en skuffende sesong resultatmessig og ligger så langt på en 8. plass. Vanvik har imidlertid ambisjoner om å gi de grønnkledde fra Bessaker knallhard kamp etter å ha tapt alt for mange jevnspilte kamper gjennom sesongen. Vanvik tapte 2-1 borte mot Åfjord i forrige serierunde etter å ha dominert kampen og svidd av et container-skip lastet med store målsjanser.

Klokken 16.00 møtes Vanvik 2 og samarbeidslaget Bjørgan 2/Osen/Steinsdalen til kamp i 6. divisjon.

Vi ønsker alle skuelystne hjertelig velkommen til Skavelmyra til en forrykende fotballdag!

Kiosksalg – Inngang 50,-

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart