NY TRENINGSLEIR I SPANIA
Posted in FotballNyheter

NY TRENINGSLEIR I SPANIA

Som en årlig tradisjon siden 2012 har Vanvik senior reist på treningsleir til varmere strøk i vinterferieuken. Treningsleiren gir en unik mulighet til å få trent mer sammenhengende på stor bane, og er et fint avbrekk fra sesongoppkjøringen innendørs i Vanvikanhallen. Det sosiale utbyttet av turene er også viktig. Treningsleirene er med på å samle spillergruppen, og er utvilsomt en svært avgjørende faktor for det fantastiske miljøet vi har i spillergruppen.

Så langt har alle turer blitt arrangert gjennom ulike reisebyrå, med tilrettelagte fasiliteter på all-inclusive hoteller i Tyrkia, Tunisia og Spania. For treningsleiren i 2018 har vi imidlertid valgt gjøre en litt annerledes vri. Forandring fryder og med håp om et enda større sosialt utbytte av turen, har vi denne gang valgt å organisere turen selv og leie en egen villa i nærheten av Marbella i Spania. Boligen rommer 28 personer og er svært innholdsrik med blant annet innendørs og utendørs basseng, tennisbane, golf putting green, volleyball/badmintonbane, treningsrom, casino/spillrom, pianobar med mer.

Treningsleiren gjennomføres i uke 8 (vinterferieuka) med avreise fra Værnes lørdag 17. februar og hjemkomst lørdag 24. februar. Det er planlagt 8 treningsøkter inkl. en internkamp, samt en rekke sosiale aktiviteter under oppholdet. Alle kostnader ved treningsleiren dekkes av spillerne selv gjennom egenandeler og dugnader spillergruppen tar på seg.

Vi er allerede i gang med påmeldingen til turen, og skulle det være noen har ønske om å spille seniorfotball for Vanvik neste sesong og kan tenke seg å være med på treningsleiren, ønsker vi tilbakemelding om dette så raskt som mulig. Ta kontakt med Hallvard Solem på telefon 97663687 eller e-post: hallvard@interiorfoto.no.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart