Nye bekjentskaper i 2018
Posted in Nyheter

Nye bekjentskaper i 2018

Avdelingsoppsettet for 5. divisjon 2018 er klart. Tradisjonen tro er fosenlagene samlet i samme avdeling, noe som medfører nye oppgjør mot Bjørgan og Åfjord. Foruten fosenlagene, blir det kun nye bekjentskaper for Vanviks del i forhold til årets sesong.

På papiret ser 2. lagene til Strindheim og NTNUI sterke ut. Strindheim 2 endte på en 8. plass i sin 4. divisjonsavdeling i 2017, men må ta turen ned til 5. divisjon i 2018 etter at klubbens 1. lag rykket ned fra 3. divisjon. NTNUI 2 sikret seg en suveren seier i sin 5. divisjonsavdeling, men kan ikke rykke opp så lenge NTNUI 1 har tilhold i 4. divisjon. Hvorvidt disse to lagene er i posisjon til opprykk i 2018 avhenger av hvordan det går med de respektive klubbenes 1. lag i 4. divisjon. Bjørgan og Åfjord er også ventet å kjempe i toppen, etter at begge lag var med i opprykkskampen nesten hele veien inn i årets 5. divisjon. Malvik på sin side endte på en solid 2. plass i sin 5. divisjonsavdeling og vil nok ha ambisjoner om å bite godt fra seg også i 2018. Det er med andre ord duket for mange spennende oppgjør gjennom sesongen, og forhåpentligvis kan Vanviks unge mannskap ta nye steg og kjempe høyere på tabellen enn i årets sesong.

5. DIVISJON AVD 02

  • Strindheim TF 2
  • Hegra
  • Malvik
  • Bjørgan
  • Åfjord
  • Vanvik
  • NTNUI 2
  • Byneset
  • Selbu
  • Nidaros

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart