Gutta på tur
Posted in Nyheter

Gutta på tur

Lørdag pakker Vanviks herrelag kofferten og setter kursen mot varmere strøk for å gjennomføre årets treningsleir. Det er 6. gang på syv år, Vanvik tar turen til et middelhavsland i vinterferiuken. Tidligere har laget besøkt Tyrkia (3 ganger), Tunisia og Spania. I år blir det et nytt gjensyn med den spanske solkysten. Denne gang tar laget turen litt lengre sør, nærmere bestemt til byen Fuengirola, midt i mellom Malaga og Marbella.

I motsetning til tidligere turer, hvor alt har blitt organisert gjennom et reisebyrå, har klubben tatt føringen for hele opplegget rundt årets treningsleir. Laget har leid en egen villa for å oppnå best mulig sosialt utbytte av turen. Med god bistand fra vår svenske husvert, har vi fått på plass 8 treningsøkter under oppholdet.

Den svenske toppklubben Hammarby har for øvrig benyttet seg av de samme fasilitetene flere ganger tidligere. Som en kuriositet kan vi også nevne at kjente lag som Rosenborg og Liverpool vil oppholde seg i Marbellaområdet i samme periode. Vanvik er med andre ord i godt selskap. Årets reisefølge består av 29 personer, hvorav 26 spillere. Alle kostnader til turen er dekket av spillergruppen selv, gjennom egenandeler og ulike dugnader.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart