Seriestart med rekordstor tropp
Posted in FotballNyheter

Seriestart med rekordstor tropp

Etter en lang vinter er det endelig duket for seriestart for våre seniorlag. Mandag (16.04) tar 6. divisjonslaget turen til Trondheim for å møte Sjetne, og fredag (20.04) er det duket for serieåpning i 5. divisjon borte mot Åfjord. For å fullføre hattricket blir det ny kamp i 6. divisjon på søndag (22.04), hjemme på Stadsbygd kunstgress mot Tyholttoppen klokken 18.00.

Vanvik går inn i den nye sesongen med en rekordstor spillertropp. I skrivende stund teller troppen hele 43 aktive spillere. Fjorårstroppen er langt på vei intakt, med unntak av stopperkjempen Hallvard Hermstad som har tatt et friår og ungguttene Petter Breili, Fredrik Hermstad og Nicklas Fallrø som har tatt turen til Rissa for å spille juniorfotball. Troppen har fått et solid påfyll med unge og lovende spillere fra egne rekker i Bernhard Roten, Edvin Grønning, Håvard Damhaug Bjørnsvik, Magnus Solem, Ole Askim, Peder Hellesvik Fenstad, Sondre Berntsen-Kosberg og Viktor Monsen. De fleste av disse har allerede fått sine seniordebuter, mer er i år faste medlemmer av seniortroppen. Unggutten Daniel Raudberget, som fikk sitt gjennombrudd som seniorspiller i en alder av 14 år i fjor, vil forhåpentligvis fortsette å markere seg på seniornivå, selv om han fortsatt er G16-spiller. Etter at naboklubben Rissa valgte å legge ned sitt seniorlag, har vi også fått inn nye og spennende tilvekster fra den kanten. I tillegg til Jørgen Skjervø Kvitland som signerte for Vanvik allerede i fjor høst, har Erik Enebakk, Erling Tonning Hagen, Fredrik Utstrand, Henrik Waterloo, Marius Frengen Engvik, Oskar Evjen Seim, Ove Benjamin Darell Tokstad og Vegard Stoum valgt å kle seg i Vanviks flotte uniform foran årets sesong. Vanvik mønstrer med andre ord en solid spillertropp, med mange dyktige fotballspillere. Troppen har en fin miks av unge talenter og mer rutinerte spillertyper. Nykommerne har glidd godt inn i spillergruppens gode miljø og gitt knallhard konkurranse om plassene på laget.

Årets trenerteam består av Hallvard Solem (hovedtrener), Sander Flytør (trener/ans. 6. div) Sten Boie Hellstrøm (spillerutvikler) og Egil Merk (keepertrener). I tillegg har vi med oss den bunnsolide oppmannsduoen Stig Bjørnsvik og Halvar Sæther.

Med mange nye ansikter på treningsfeltet, har det naturligvis vært en tidkrevende oppgave å få god oversikt over alle spillerne, finne riktig posisjon for hver enkelt og sikre mest mulig samspilte lag. Vi føler imidlertid vi er godt forberedt på den nye sesongen og har fått trent godt gjennom vinteren. Målet for seniortroppen totalt sett er å utvikle oss videre fra fjorårssesongen og med det solide påfyllet av spillere vi har fått har vi et godt utgangspunkt for å lykkes med dette.

Tradisjonen tro blir det mange bortekamper fra start, i påvente av at Skavelmyra skal bli spilleklar etter en snørik vinter. Første hjemmekamp på Skavelmyra blir 6. divisjonsoppgjøret mot Tillerbyen 2 13. mai, mens første hjemmekamp i 5. divisjon blir lørdag 19. mai mot NTNUI 2.

Vi gleder oss til å sparke i gang den nye sesongen, og håper på mange spennende fotballkvelder både på Skavelmyra og på bortebane i løpet av 2018!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart