Følg kveldens lokaloppgjør LIVE på Twitter
Posted in FotballNyheter

Følg kveldens lokaloppgjør LIVE på Twitter

Under serieåpningen mot Åfjord forrige fredag slet vi med nettilgang underveis i kampen, men prøver på nytt igjen i forbindelse med kveldens lokaloppgjør mot Leksvik. Begge lag har fått en fin start på sesongen med 3 poeng i seriestarten. Leksvik sikret sine poeng med 2-0 hjemme mot Byneset, mens Vanvik vant 0-4 borte mot Åfjord. Naboduellen byr alltid på tette og intense oppgjør og alt ligger til rette for en ny spennende thriller av en fotballkamp i kveld. Vi håper så mange som mulig tar turen til Trøa for å følge kampen, og for de som ikke har anledning skal vi etter beste evne dekke de viktigste begivenhetene på Twitter.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart