Referat: Strindheim 2 – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Referat: Strindheim 2 – Vanvik

Det var klart for nok en bortekamp i kveldssola på Ruta Arena. Strindheim 2 sto på motsatt banehalvdel, og hadde før kampen 0 poeng på to kamper. Vanvik var ute etter å fortsette den gode sesongstarten, og kunne med seier stå med full pott etter tre kamper.

De første minuttene av kampen har Strindheim 2 mye ball, og Vanvik sliter med å markere de gulkledde. Vanvik rir på mesterlig vis av dette presset og kommer mer og mer inn i kampen. Det oppbyggende spillet tar form, og Vanvik kommer seg til gode sjanser. Det ligger et mål i lufta, og etter 15 minutter eksploderer kampen.

Torbjørn Bjørnsvik mottar ballen på kant, og legger ut på et av sine dribleraid. Et par mann dras av før han felles i 16-meteren. Dommeren peker på straffemerket, og Martin Fjeldvær legger ballen til rette. Han gjør som vanlig ingen feil og setter ballen iskaldt til side for keeper. Nå virker det som Vanvik har fått blod på tann.
Drøyt 1 minutt senere finner Stian «Rossi» Rosvoldaune, Henrik «Henke» Askheim på kanten av 16-meteren på et dypt løp. Med en Bergkamp-inspirert piruett tar Henrik med seg ballen inn i Strindheims 16-meter. Der dukker Robert Solstad opp som bestemmer seg for at Strindheim-keeperen er for nære Henrik. Robert setter derfor ballen i mål, til Henriks store frustrasjon. Vanvik leder 2-0.

Det går nok ett minutt før Robert igjen er på farten. Han bryter en tversoverpasning i Strindheim-forsvaret og kommer alene mot keeper. Der er han sikker som banken og triller ballen enkelt inn ved stolperota til 3-0. Vanvik er altså uhyre effektiv, og bruker kun to og et halvt minutt på å score tre mål. Men målfesten var ikke over enda.
Strindheim 2 finner sin høyrekant i bakrommet bak en feilplassert Rossi. Til tross for iherdige forsøk, klarer ikke Vanvik-forsvaret å stoppe kanten som fra skrå vinkel finner nettmaskene. Det fjerde målet på fire minutter er et faktum. I resten av første omgang skaper Vanvik flere store sjanser, men klarer ikke å omsette disse. Lagene går dermed til pause på stillingen 1-3.

Strindheim 2 starter andre omgang best, og legger et visst trykk på Vanvik. Til tross for dette står Vanvik godt defensivt, og hindrer de store mulighetene. Resten av andre omgang er preget av unøyaktighet og sjansesløseri fra Vanvik sin side. Effektiviteten fra første omgang ble lagt igjen på sidelinja i pausen, og kampen ender 1-3.

Vanvik står nå med sterke med 9 poeng på tre bortekamper, og er i skrivende stund på toppen av tabellen 3 poeng foran NTNUI2. Vanvik spiller ingen god kamp, men to og et halvt minutts effektivitet var nok til å avgjøre kampen. Neste kamp er nok en bortekamp mot Malvik på selveste Kristi Himmelfartsdag. Der håper Vanvik i likhet med Jesus å nå nye høyder, og fortsette den gode sesongstarten med å sikre 3 nye poeng.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart