Følg Malvik – Vanvik LIVE
Posted in FotballNyheter

Følg Malvik – Vanvik LIVE

Vanvik har hatt en forrykende start på sesongen med 3 strake borteseiere. I kveld er det duket for et nytt borteoppgjør mot Malvik på Get Arena Viksletta. Kveldens motstander ligger på en 9. plass på tabellen så langt, men vil utvilsomt bli en tøff nøtt å knekke for våre gutter. Uavgjort borte mot Selbu og Åfjord, samt et knepent tap hjemme mot NTNUI 2 viser at Malvik absolutt hører hjemme lenger opp på tabellen. De rødkledde har selv et mål om å kjempe i toppen av årets 5. divisjon, etter en solid 2. plass i fjor.

Værgudene er i godt humør om dagen og alt tyder på en strålende ramme rundt kveldens kamp. For de som ikke har anledning til å ta turen til Viksletta, dekker vi de viktigste begivenhetene live på twitter! Vi håper guttene følger opp den gode seriestarten og tar med seg full pott til første hjemmekamp neste helg!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart