Toppoppgjør på Skavelmyra
Posted in FotballNyheter

Toppoppgjør på Skavelmyra

Lørdag er det endelig hjemmekamp for vårt 5. divisjonslag. Når man først skal åpne konfektesken, er det like greit å strekke seg etter en real godbit med en gang. Vi inviterer alle skuelystne til et realt toppoppgjør mellom to lag som har hatt en forrykende start på sesongen. Våre gutter har vunnet 4 av 4 på bortebane og ligger på 2. plass med 12 poeng. Foran oss på tabellen ligger lørdagens motstander NTNUI 2. Studentene står også bokført med full pott, men har spilt en kamp mer. Innen lørdagens toppoppgjør skal de i tillegg møte Leksvik til kamp på tirsdag.

Vi håper våre gutter følger opp den gode starten på sesongen og håper så mange som mulig tar turen til Skavelmyra lørdag klokken 15.00 for å heie Vanvik frem i jakten på en ny seier!

Inngang: 50,- / Kiosksalg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart