Dobbelkamp mot Bjørgan
Posted in FotballNyheter

Dobbelkamp mot Bjørgan

Etter 2-2 i toppkampen mot NTNUI 2, er Vanvik fortsatt ubeseiret i årets 5. divisjon. Lørdag er det duket for en ny fotballgodtbit, med dobbel hjemmekamp mot Bjørgan. Først ut er Vanvik – Bjørgan (5. div) med kampstart 14.00 før Vanvik 2 – Bjørgan 2/Osen/Steinsdalen sparkes i gang klokken 16.00.

Bjørgan er det laget Vanvik har møtt oftest til seriekamp de siste årene, og det er ikke til å legge skjul på at de grønnkledde fra Bessaker har hatt et godt tak på våre gutter. Siden 2010 har lagene møttes 14 ganger, hvor Vanvik kun har gått seirende ut i 2 av oppgjørene. Bjørgan har vunnet 8 ganger mens kampene har endt uavgjort 4 ganger. Begge fjorårets oppgjør endte 3-2 i favør Bjørgan.

Denne statistikke ønsker våre gutter å bedre til helgen, og vi håper på like godt publikomsoppmøte på lørdag som mot NTNUI 2 for å støtte våre gutter i jakten på seier.

Inngang: 50,- / Kiosksalg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart