Vanvik 2 med seier over Ørland 2
Posted in FotballNyheter

Mandag spilte Vanvik 2 bortekamp mot Ørland 2 og sikret seg sin 2. seier så langt i sesongen. På tross av et spillemessig overtak for våre gutter var det vertene som kom best i gang på Lundavoll gress. Drøye halvtimen spilt snappet hjemmelaget opp ballen inne på Vanviks banehalvdel. Vår sisteskanse Rikard Haugen prøde å være våken på å fange et potensielt gjennomspill, men havnet på halvdistanse og ballen ble lobbet i mål. Etter sidebyttet fikk derimot Vanvik bedre betalt for sitt overtak. 17 minutter ut i omgangen fikk Torbjørn Bjørnsvik æren av å utligne til 1-1 etter en lang klarering fra Erlend Hermstad. Kun minutter etterpå fikk Vanvik frispark etter at Aleksander Solheim Waterloo ble felt. Martin Fjeldvær slo ballen hardt mot mål, og et godt løp fra Magnus Solem forstyrret Ørland-forsvaret nok til at ballen ble stusset i eget mål. Flere mål ble det ikke og Vanvik 2 kunne innkassere 3 nye poeng mot et Ørland-lag som har bitt godt fra seg i 6. divisjon så langt. En strålende fornøyd trener Sander Flytør slo dermed til på stortromma og spanderte is på en godt fornøyd spillergruppe.

Vanvik 2 ligger så langt på 6. plass på tabellen med sine 7 poeng. Laget har imidlertid 1-2 kamper mindre enn samtlige lag foran seg. Lørdag venter ny kamp i dobbeloppgjøret (5. og 6. div) på Skavelmyra.