Referat: Vanvik – Hegra
Posted in Nyheter

Referat: Vanvik – Hegra

Det var en flott og solfylt lørdag da Hegra gjestet Skavelmyra 9. juni. Gjestene har hatt noen tøffe kamper i det siste, og lå på 9. plass før oppgjøret. Vanvik på sin side reiste kjærringa forrige runde, da vi slo Byneset 6-1 på bortebane, men var ivrige på å ta den første seieren på hjemmebane for sesongen.

Solstikk eller ei, så kommanderte Trener Solem guttene ut i en litt ukjent 3-4-3 formasjon denne sommerdagen. Og åpningen av kampen var ikke tam! Det tok Vanvik 7 minutter før den første ballen satt i kassa. T-bear (Torbjørn Bjørnsvik) spilte Bob lekent igjennom og dunket ballen opp i det nærmeste hjørnet på én berøring. Kontant og 1-0 til Vanvik. Den samme duoen var ikke snauere enn at de doblet Vanviks ledelse bare to minutter senere, også denne gang nøyet T-bear seg som tilrettelegger. Deretter fulgte det en periode hvor Hegra hang litt mer med, uten at de maktet å skape noe trøbbel for vår sisteskanse. Vanvik hadde en del sjanser uten at det resulterte i mål, men etter 34 minutter ble Aleksander høvlet ned av en Hegra-spiller og Martin konverterte straffesparket til skåring og 3-0. Like før pause stjal Martin ballen fra en Hegraspiller, ruslet litt med ballen utenfor 16-meteren før han banket kula tilbake i det hjørnet han kom i fra. Dermed sto det hele 4-0 da dommeren blåste av til pause.

Andre omgang startet ganske lik den første, men denne gangen tok det bare 3 minutter før Vanvik skåret. I det 48. minutt var det Jørgen som løp igjennom forsvaret til Hegra etter en meget pen pasning fra Eirik Sylthe. Alene mot keeper gjorde Jørgen ingen feil, slik som han gjorde minuttet før i akkurat samme posisjon, og la ballen iskaldt forbi keeper og økte ledelsen til 5-0. Rundt 10 minutter senere jobbet T-bear til seg ballen, tok den med seg innenfor 16-meteren, men denne gangen stjal showet selv og trillet ballen bare rolig og kontrollert forbi Hegras sisteskanse, og det sto 6-0 etter 60 minutter. Så ble det gjort en del bytter for Vanviks del og mange fikk prøve seg utover i den andre omgangen. De som kom inn var Johannes Hindrum, Borgar Hindrum, Sondre Kosberg, Bernhard Roten, Daniel Raudberget, William Coucheron og Magnus Solem. Selv om det nesten skulle gå en halvtime før det neste målet kom, så sto det ikke på sjansene Vanvik skapte. Noen av de sjansene assosierte til missen til Tore Andre Flo i 2001. Men flere mål skulle det bli og i det 86. minutt svingte Martin inn et hjørnespark, og fra én meters hold kunne Borgar bare sentre ballen i mål og det sto 7-0. I det 88. minutt, bare to minutter senere, svingte Sondre et innlegg à la Beckham foran kassa, og fra 8 meter stanget Borgar ballen i lengste, et meget godt oppbygd angrep må det værra låv å si! Borgar var ikke ferdig for dagen og på overtid så fullførte han sitt hattrick (på knappe 5 minutter) hvor William fikk æren av å være hans servitør.

Dermed ente oppgjøret hele 9-0, og den første 3-poengeren på hjemmebane for sesongen var i boks. Det smakte godt. Neste kamp og den siste før ferien er førstkommende fredag, 15. juni, borte mot Selbu. Oppdateringer fra kampen vil mest sannsynlig komme på twitter.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart