Treningsleir 2019
Posted in FotballNyheter

Treningsleir 2019

Som en årlig tradisjon siden 2012 har Vanvik reist på treningsleir til varmere strøk i vinterferieuken. Treningsleirene gir en unik mulighet til å få trent mer sammenhengende og detaljert, med opp mot to økter hver dag. Muligheten for å få trent på stor bane i et mer behagelig klima er et fint avbrekk i sesongoppkjøringen. Det sosiale utbyttet av turene er også svært viktig, og vi har fokus på å ha mange sosiale og morsomme aktiviteter under oppholdene. Treningsleirene er med på å samle spillergruppen, og er utvilsomt en svært avgjørende faktor for det fantastiske miljøet vi har i seniortroppen.

Etter ønske fra spillergruppen blir det i 2019 en ny tur til byen Fuengirola på den spanske solkysten. Det blir et gjensyn med den særdeles innholdsrike Villa Los Arcos og vi satser også denne gang på å gjennomføre turen på egen hånd uten bistand fra et reisebyrå. Treningsleiren bygges over samme lest som årets tur, med noen tilpasninger for å optimalisere utbyttet av oppholdet. Treningsleiren arrangeres 16. – 23. februar 2019 og pris pr deltager er ca 7000,- Ettersom turen arrangeres på egen hånd, tas det forbehold om små justeringer av prisen. Vi har i utgangspunktet reservert inntil 30 flybilletter, med muligheter for å utvide reisefølget ved behov. Vi kan dessverre ikke garantere at vi får samme pris ved en evt. utvidelse og vi trenger derfor tilbakemelding så tidlig som mulig fra de som ønsker å være med.

Denne gang kan vi også tilby en alternativ løsning for de som måtte ønske å ha med seg familien på tur. Fra vårt svenske vertskap i Villa Los Arcos har vi fått anbefalt Casa Caleda Bed & Breakfast som ligger i gangavstand fra spillerboligen. Man vil da ha muligheten til å være med på det man måtte ønske av aktiviteter sammen med spillergruppen, samtidig som man kan trekke seg tilbake når man måtte ønske dette. Alternativt finnes det også en rekke andre boliger i ulik størrelse i området rundt Villa Los Arcos som kan leies. Dersom dette er et interessant alternativ, ta kontakt med Hallvard Solem (hallvard@interiorfoto.no – 97663687) for mer informasjon.

Alle kostnader ved treningsleiren dekkes av spillerne selv gjennom egenandeler og dugnader spillergruppen tar på seg.

PÅMELDINGSSKJEMA: https://goo.gl/forms/oEsJbpNY70a8NZNX2

Se informasjonshefte om treningsleiren 2019: http://online.fliphtml5.com/ircv/dmvy/

Se video fra årets treningsleir til samme destinasjon:

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart