Referat: Vanvik – Malvik
Posted in FotballNyheter

Torsdag 30. august klokken 18.45 var det klart for den fjerde strake hjemmekampen på Skavelmyra ut i høstsesongen. Før dagens kamp lå Malvik på en sjuendeplass, mens Vanvik innehar andreplassen.

Vanvik starter kampen med et smell! Etter knappe seks minutter spilt kommer Magnus med ballen på venstre siden slår inn til Eirik som vender av en spiller, han sentrer ballen til Vegard som slår et kort innlegg fra venstre side og der står Robert klar og setter den kontant bak Malviks målvakt.

Etter 16 minutter får Daniel ballen på høyre siden, han slår et perfekt innlegg på bakken som går gjennom forsvaret til gjestene, og på enden av innlegget står Robert som setter ballen enkelt i mål. Et par minutter senere får Vanvikan en corner, Torbjørn slår corneren fra venstre og finner Eirik som header i tverrliggeren og Malvik får klarert. Hjemmelaget har god kontroll på Malvik i første omgangen. I det 41. minutt kommer Robert alene mot keeper etter at Vegard header ballen over forsvaret, Robert gjør ingen feil og lobber ballen iskaldt over keeperen. Hjemmelaget går til pause med stillingen 3-0. En god omgang av Vanvikan, der vi produserer flere mønsterangrep.

Bortelaget starter andreomgangen relativt bedre enn den første, de er aggressive og får mer og mer ballbesittelse. Vanvik har fremdeles grei kontroll over kampen, men en liten glipp i konsentrasjonen så kommer Malvik med et innlegg fra høyre side, ballen går like over hodet til Håkon og der står det en Malvik spiller som header ballen utagbart for Vanviks sisteskanse. Kampen er preget av mye kriging og en del farlige situasjoner. Med fem minutter igjen av kampen får Vanvikan en corner på høyre side. Håkon slår inn på bakre der står Stian header ballen på rett på foten til broren Robert som får en enkel oppgave å sette inn sitt fjerde mål for kvelden og dermed var det 4-1 til Vanvikan.

Verdt å nevne er det også at Robert Solstad har scoret hele 12 mål på sine tre siste kamper. Totalt har spissen gjort 22 nettkjenninger på 13 kamper og femte divisjons soleklare toppscorer.

Neste helg reiser vi med to lag til Bessaker for dobbelkamp på lørdag 8. september. Vanvik spiller mot Bjørgan klokken 14.00, mens andrelagene starter 16.00. Kampene kan du følge på twitter.