Theresa vant Trondheim Maraton
Posted in Nyheter

Theresa vant Trondheim Maraton

Theresa Lyng-Jørgensen representerte Vanvik IL i Trondheim Maraton og vant like gjerne helmaraton for kvinner. Hun ble nr 9 totalt med tiden 2.59.17. Dette var kun 14.21 bak vinner Sebastian Conrad Håkansson. Målet var under 3t og det klarte hun med god margin(!!!). Det var flere som representerte Vanvik IL under dagens arrangement i Trondheim. Grete Tovmo ble nr 3 på 10km K60-64. Ivar Ramdal ble nr 4 på halvmaraton M65-69.

Ambassadør

Theresa ble spurt om å bli ambassadør for Trondheim Maraton 2018, noe hun valgte å si ja til. Hun begynte så å trene seg opp for å kunne klare å gjennomføre det 42km lange løpet. Hun ble raskt bitt av basillen, og løpingen ble snart en del av den daglige rutinen. De fleste av oss har vel observert henne langs veiene det siste året. Da hun stilte opp i Botn Rundt for å kjenne litt på det å konkurrere, ble hun nr 2 i kvinneklassen kun slått med 11 sekunder, og også en 7 plass totalt. Mange ante da at hun også hadde en mulighet for å kjempe om en pallplass i dagens løp. Theresa nøyde seg derimot ikke med kun en pallplass, hun gruste derimot konkurrentene der nærmeste kvinne var 11.53 bak i mål.

Holdt på å gå galt, 2 ganger

Det var en periode usikkert om hvorvidt Theresa kunne stille til start overhodet. Hun fikk for kort tid siden påvist Runners Knee, og dette satte en stopper for treningen en periode og gjorde som sagt det usikkert på om hun kunne stille. Men hun stilte til snart, og etter kun 5km holdt det derimot på å gå galt igjen. Skansen brua ble åpnet, og de første måtte stå å vente til den gikk ned igjen. Theresa holdt derimot hodet kaldt selv etter en slik gedigen arrangørtabbe..

(FOTO: Kristian Lyng-Jørgensen. Theresa i fint driv.)

Vanvik IL gratulerer Theresa med seieren og kjenner at vi er meget stolte av hennes prestasjoner der hun velger å representere Vanvik IL!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart