Referat: Bjørgan – Vanvik
Posted in FotballNyheter

Referat: Bjørgan – Vanvik

Lørdag 8.september var det klart for busstur og dobbelkamp mot Bjørgan i femte- og sjettedivisjon, den første av tre bortekamper denne høsten for førstelaget. Bjørgan er forøvrig det eneste laget som har slått Vanvik så langt i år så motivasjon til kampen trengte vi ikke grave dypt etter. Vanvik har fått en fin start på høstsesongen med fire strake seire og håpet å forlenge rekken i solskinnet i Bessaker.

Klokken 14.00 blåste dagens hoveddommer Egil Hammer i gang førsteomgang og Vanvik tok kontrollen fra start av. Etter et kvarters spill slår Daniel Raudberget et godt innlegg fra høyrekanten som Robert Solstad plukker opp i boksen, legger til rette og setter den forbi Bjørgans sisteskanse og Vanvik går opp i 1-0. Vanvik fortsetter å presse på og dominerer kampen, og etter halvspilt omgang er Jørgen Skjærvø Kvitland farlig frempå på venstreflanken, men skuddet stryker stolpen. Det ser ut som lagene skal gå til pause på 1-0 men rett før hvilen får Vanvik frispark på midtbanen ut mot høyresiden. Martin Fjeldvær slår frisparket inn i feltet med god høyde og sidevinden spiller Bjørgankeeperen et puss og bommer på ballen og Robert får bakhode på ballen å stusser den i mål fra 3-4 meters hold og Vanvik går til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

Andreomgangen fortsetter i samme sporet og Vanvik har kontroll på kampen og skaper sjanser på løpende bånd men unøyaktighet i avslutningene og en god Bjørgankeeper hindrer at bortelaget økter ledelsen. Både Jørgen, Johannes og Robert hadde noen feite muligheter uten uttelling. Bjørgan klarte aldri å true Vanvik nevneverdig i løpet av andreomgangen og Rikard Haugens smultring i målprotokollen blir etterhvert et faktum.

I sjettedivisjonsoppgjøret vant Vanvik 2-1 mot Bjørgan etter skåringer av Håvard Bjørnsvik og Mahmoud Alhejo

Neste kamp er lørdag 15. september kl.14.00 hjemme på Skavelmyra mot Byneset, vi håper flest mulig tar turen å heier guttene frem. Nå gjenstår kun fire seriekamper og Vanvik er så absolutt med i kampen om opprykk til fjerdedivisjon.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart